Gyászol Jon Bon Jovi: édesanyja feladta a harcot, születésnapja előtt hunyt el

Jon Bon Jovi és felesége
Getty Images - Tim P. Whitby
Jon Bon Jovi édesanya halál gyász
A zenész sokat köszönhet édesanyjának, aki mindenben segítette őt az élete során. Karrierjét is mindvégig támogatta! Jon Bon Jovi édesanyja 83 éves korában elhunyt.

83 éves korában elhunyt Carol Bongiovi, Jon Bon Jovi édesanyja. Az asszony, aki néhány nappal a 84. születésnapja előtt hunyt el, férjét és három gyermekét hagyta hátra. Halálának okát nem közölték, ám Jon Bon Jovi megható Instagram-bejegyzésben búcsúzott édesanyjától. A közzétett családi felvétel alatt a "Story of Love" című dal csendül fel, amely a szülők szeretetéről szól, amely jelentősen formálta Jon életét és karrierjét. 

Jon Bon Jovi és felesége, Jon Bon Jovi édesanyja
Jon Bon Jovi édesanyja elhunyt
Forrás: Getty Images

Elhunyt Jon Bon Jovi édesanyja

„Édesanyánk hihetetlen lelki ereje alapjaiban formálta a családunkat” – olvasható a zenész közleményében. A zenész még 2020-ban, egy interjúban kifejtette, szülei megingathatatlan támogatása lehetővé tette számára, hogy megvalósítsa legnagyobb álmát, hogy rocksztár legyen. Mint elmondta, fiatal diákként még azt is engedték neki, hogy bárokban lépjen fel.

Amit a szüleimtől kaptam, az az a képesség, hogy valóra válthassam álmaimat

– hálálkodott édesapjának és a rajongók által csak „Jovi mamaként” ismert Carolnak.

Carol, aki Pennsylvaniában született, izgalmas életet élt. Szolgált a tengerészgyalogságban, majd virágárus lett, sőt fiatal korában még a Playboy címlapján is szerepelt. Mindig támogatta fiát, ő alapította meg a Bon Jovi rajongói klubot. Amikor fia még csak 7 éves volt, hazavitt egy akusztikus gitárt, és már akkor arra biztatta, hogy tanuljon meg játszani rajta, bár csak tizenéves korában kezdett el komolyan foglalkozni a zenével. Gyászoló gyermeke hálás is mindezért, többször kifejtette már, hogy családja támogatása miatt juthatott ilyen messzire.

Carol több mint 63 évig élt boldog házasságban. Férje mellett három fia, valamint nyolc unokája gyászolja.

Azt még megélhette, hogy Jon Bon Jovi két fia is megházasodjon. Egyikük Millie Bobby Brownt vette feleségül. A színésznő és Jake Bongiovi a legnagyobb titokban házasodtak össze egy ceremónián, amin állítólag csak a közeli családtagok voltak jelen, de terveznek nagyobb ünnepséget.  Jon Bon Jovi másik fia, Jesse Bongiovi Las Vegasban vette el a menyasszonyát, akinek szintén Jesse a keresztneve, de Light a vezetékneve, azaz volt, mert most már mindketten Jesse Bongiovi névre hallgatnak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.