Károly király magyar énekesnőért rajong - VIDEÓ

Károly király
Getty Images - WPA Pool
Sebestyén Márta TikTok III. Károly II. Erzsébet
Az uralkodót lenyűgözte a népdalénekes hangja. Károly király még levelet is írt Sebestyén Mártának.

Sebestyén Márta már négyszer énekelt a királyi családnak, III. Károlyt pedig teljesen megbabonázta a magyar népdalénekes. Károly király csodájára járt a magyar daloknak, és alig várta, hogy újra hallhassa Sebestyén Mártát énekelni és erről levelet is írt. 

@life.hu_official III. Károly odáig van Sebestyén Mártáért A magyar népdalénekesnek négyszer is megadatott, hogy a királyi családnak énekeljen, és azt is kijelenthetjük, hogy igazán mély nyomot hagyott. Főleg III. Károly királyban, aki a csodálatára járt a magyar daloknak, és alig várta, hogy újra hallhassa Sebestyén Mártát énekelni. #charles #erzsébetkirálynő #károlykirály #royalfamily #sebestyénmárta #kingcharlescharles #life #nekedbe #foryour #hungary #magyar #magyarzenehaza ♬ eredeti hang – life.hu_official - life.hu_official

Károly király beszélgetett is Sebestyén Mártával 

Az énekesnő a Borsnak mondta el, hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy egyszer még II. Erzsébetnek és négyszer Károlynak is énekelhetett, akivel még pár szót váltott is. "Az előadás után oda is jött hozzám a tömegen keresztül, és megkérdezte, hogy hol lehet többet hallani ezeket a dalokat. Majd kaptam tőle egy levelet, amiben nagyon kedvesen írt. Külön kiemelte azt is, hogy mennyire tiszteli az országunkat, a történelmünket és a kultúránkat. Sőt, még azt is belefogalmazta, hogy alig várja, hogy újra hallhasson énekelni. Mindezt úgy írta végül alá, hogy: üdvözlettel, a te Károlyod" – mesélte Sebestyén Márta. Károly egyébként koronázása alkalmából magyar lovakat kapott Magyarországtól. A lipicai tanulékony, engedelmes, jó munkakészségű fajta, amely nagyon ellnálló és nem nagy igényű. Elsősorban fogatló, kiváló hintós és kocsiló, emellett a spanyol iskolában hagyományosan használt lófajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.