Kate Beckinsale elárulta hathetes kórházi kezelésének megrázó részleteit

Kate Beckinsale bikinialakját mutatta meg
Getty Images/Pascal Le Segretain -
trauma gyász Kate Beckinsale kórházi kezelés
Újabb aggasztó hírek láttak napvilágot a színésznőről. Mostohaapja hirtelen halála és anyja negatív diagnózisa annyira megviselte, hogy Kate Beckinsale teljesen padlóra került.

A színésznő januárban veszítette el mostohaapját, Roy Battersbyt, édesanyja 4-es stádiumú rákban szenved, mindezek miatt a színésznő is komoly egészségügyi válságba került. Kate Beckinsale családjában történt tragédiák, az intenzív stressz és gyász miatt borzasztóan soványra fogyott. A trauma olyan súlyos volt, hogy életveszélyes állapotot eredményezett nála, ami miatt hosszú heteket kezelték kórházban.

Kate Beckinsale
Ezen a képen még tündökölt Kate Beckinsale. Rajongói bíznak abban, hogy a színésznő újra talpra áll majd és rendezőik egészségügyi állapota. Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Kate Beckinsale vért hányt

Mostohaapja hirtelen halála annyira megviselte, hogy a kialakult helyzet: "Lyukat égetett a nyelőcsövembe, amitől rengeteg vért hánytam és nagyon nehezen ettem."- fogalmazta meg őszintén nemrég a színésznő. Nem csoda tehát, hogy emiatt szinte kórosan soványra fogyott.

Kate Beckinsale válasza az őt ért kritikákra

Kate Beckinsale egy ideje nem titkolt egészségügyi problémákkal küzdött. Már márciusban közzétett néhány kórházban készült képet, amelyeket azóta törölt az Instagram oldaláról, de ezek alapján már sejteni lehetett, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzd az 50 éves sztár. A közösségi médiában számtalan negatív kommentet is kapott, a legtöbben a színésznő túl sovány alakját kritizálták. Beckingsale azonban megelégelte a keserű és kéretlen véleménynyilvánításokat, és kifejtette, hogy az elmúlt időszakban átélt lelki megpróbáltatások tükrében igazából számára nem fontos, hogyan vélekednek róla. Kate a gyűlölködőnek adott válaszát arra használta fel, hogy megossza, miért került kórházba. "Az, hogy mit gondolnak a külsőmről és arról, hogy hogyan kellene kinéznem, az életem és a családom körülményeitől függetlenül nem fontos." 

Legutóbbi filmes projektjére is kitért, amin kórházi tartózkodása előtt keményen dolgozott. Ez érzelmileg szintén nagyon megterhelő volt számára, hiszen saját fájdalmas élményeit idézte fel benne, mert apja halálának témáját is érintette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.