Katy Perry megmutatta tökéletes bikinialakját: így strandol a kislányával - FOTÓ

KENA BETANCUR / AFP - AFP
nyaralás fotó Katy Perry Bikini
Családi strandolás volt a program az énekesnőéknél. Katy Perry kislányával és Orlando Bloommal együtt pancsolt.

A franciországi Saint-Tropez gyönyörű strandján hűsölt Katy Perry Orlando Bloommal, a közös kislányukkal, valamint a színész fiával. 

Katy Perry
Katy Perry családi nyaraláson villantotta meg bikinialakját
Forrás: Shutterstock.

Katy Perry tökéletes bikinialakot villantott a családi nyaraláson

Az énekesnő a francia Riviérán piheni ki a fáradalmakat, de nem egyedül. Természetesen családi körben strandol Katy Perry Saint-Tropez gyönyörű strandján. Az énekesnővel tartott párja, Orlando Blooom, közös kislányuk, Daisy Dove, a színész kisfia, Flynn Christopher, valamint a család néhány barátja. Hiába a meghitt pillanatok, a lesifotósok elől nem bújhatnak el. Több fotó is készült róluk, amint élvezik a homokos partot és a hűsítő habokat, miközben Katy Perry tökéletes bikinialakot villantott. 

Katy Perry és kislánya
Katy Perry és kislánya
Forrás: Agence / Bestimage/

Orlando Bloom azonban nem vetkőzött neki, ő bizonyára komolyan veszi, hogy védekezni kell a nap káros sugarai ellen: hosszú ujjú felsőben fürdőzött. 

Orlando Bloom és Katy Perry
Orlando Bloom és Katy Perry
Forrás: Agence / Bestimage/

Azért nem volt mindig ilyen elővigyázatos a színész, hiszen volt, amikor anyaszült meztelenül evezett olaszországi nyaralásán Katy Perryvel. Évekkel később derült csak ki, miért is volt ennyire bevállalós Orlando Bloom. "Nos, Európában voltunk. Egy hétig jól éreztük magunkat, olyan volt, mintha mindenki mindenhol meztelen lenne. Olaszországban voltunk, és azt hiszem, Orlando be akart illeszkedni a helyiek közé" - árulta el Katy Perry.

Lehet, hogy a színész azóta már sokkal visszafogottabb, Katy Perry azonban nem sokat változott: szinte meztelenül sétált végig a kifutón nemrég egy párizsi divateseményen. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.