Halálra rémültünk Kit Haringtontól - A jóságos Havas Jon már a múlté

Kit Harington
horror trailer Kit Harington
A jóképű színész visszatér a filmvászonra, és ezt — tőle szokatlan módon — egy horrorfilmben teszi. Kit Harington éjjelente vérfarkassá változik.

Megérkezett Kit Harington új filmjének trailere. A Beast Within (A bennem élő szörnyeteg) nem olyan film, aminek szerepében Haringtont vártuk volna: a színész letette a jófiú szerepet, és éjjelente vérfarkassá változik.

Kit Harington
Kit Harington új filmje: The Beast Within

A The Beast Within sztorijának középpontjában egy, az erdő közepén, elszigetelten élő család áll. Kit Harington alakítja az apát, aki látszólag idilli életet él feleségével és 10 éves lányával a természet lágy ölén. A film a kislány szemszögéből meséli el a történetet, aki egy éjjel meglátja édesapja átalakulását. Ezzel ő is annak az átoknak a csapdájába esik, amit a szülei kétségbeesetten próbáltak eltitkolni előle.

A film trailere azt sugallja, hogy az apa gyilkos fenevaddá válása a bántalmazó családi dinamika metaforája: az apa szereti a családját, de meg is ölheti őket. Ez a gondolat pont olyan hátborzongató, ahogy Harington kinéz a filmben.

A forgatókönyv Edward Levy 1981-es azonos című regényéből íródott, a film pedig július végén kerül a mozikba.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.