Olimpiai nyitóünnepség: Lady Gaga előadása kiakasztotta az embereket

Lady Gaga az olimpiai nyitóünnepségen
AFP
performansz Olimpia 2024 Lady Gaga
Az énekesnő produkciójával kezdődött az olimpiai nyitóünnepség, de nem mindenkinek nyerte el a tetszését az, amit láttak. Lady Gaga előadásával több problémája is volt az embereknek.

Lady Gaga énekesnő produkciójával kezdődött az olimpiai nyitóünnepség, de a rajongók nem voltak eragadtatva. Probléma volt a hangosítással, miközben az énekesnő éppen a Mon Truc en Plumes című dalt adta elő.

Lady Gaga az olimpiai nyitóünnepségen
Lady Gaga az olimpiai nyitóünnepségen
Forrás: AFP 

Olimpiai nyitóünnepség: Lady Gaga előadása nem nyűgözte le az embereket

"Nagyszerű előadás Lady Gagától. Kár, hogy a franciák elfelejtettek előtte hangpróbát végezni" - véleményezte az egyik rajongó Lady Gaga fellépését az olimpiai nyitóünnepségen. "Lady Gaga nem egy stadionban, hanem egy folyó melletti emelvényen lép fel a közönség előtt. A hangzás borzalmas, elvész a hatalmas nyílt térben" - írta egy másik hozzászóló.

Az embereknek azonban nemcsak azzal volt bajuk, hogy a helyszínen nem volt lenyűgöző Lady Gaga előadása, hanem a performansszal magával is.  Sokan nem értették, hogy egyáltalán miért az amerika énekesnő előadásával kezdődött a nyitóünnepség. 

"Nagyon híres francia művész... ööö... Lady Gaga. Ööö... nem tudom, mi volt ez az előadás, de biztos, hogy az eddigi legrosszabb volt a fellépései közül" - írta egy hozzászóló. "Lady Gaga még csak nem is francia" - írta egy másik. 

"Sajnálom, de ez a legrosszabb előadás Lady Gagától amit valaha láttam"

 - fejette ki véleményét egy felhasználó az egykori Twitteren. "Nincsenek jó francia énekesek?" - kérdezte valaki más a platformon.

Lady Gaga a Szajna partján adta elő a Mon Truc en Plumes című dalt, 320 000 izgatott nézőnek. Az énekesnő egy kabaré stílusú előadással készült, természetesen francia nyelven. És bár sok kritika érte, bőven voltak olyanok is, akiknek tetszett Lady Gaga fellépése.  "Lady Gaga lenyűgöző volt" - írta le vélményét egy rajongó. Az énekesnő mindenesetre megtisztelve érzi magát, hogy felkérték, lépjen fel az olimpiai nyitóünnepségen.

"Az olimpiai szervezőbizottság felkérése, hogy egy ilyen különleges francia dalt énekeljek, egy olyan dalt, amely a francia nép és a művészet, a zene és a színház hatalmas történelme előtt tiszteleg, szintén megtisztelő" - írta Lady Gaga.

Céline Dion zárta a show-t

Lady Gagával kezdődött és Céline Dionnal zárult az olimpiai nyitóünnepség, ami egyedülálló módon szabadtéri volt. Ez a döntés nem bizonyult a legjobbnak, ugyanis elmosta az eső a rendezvényt, de még csak nem is ez volt a legnagyobb baj vele

Íme, Lady Gaga előadása:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.