Lagzi Lajcsi kiszabadult! –Teljes titokban hagyta el a börtönt a mulatós sztár

SZL_0181
Galambos Lajos
Szabolcs László
Galambos Lajos szabadulás börtön Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi 2023. április 25-én vonult be a börtönbe, hogy megkezdje három év hat hónapos börtönbüntetését. 2024. július 1-jén teljes titokban Lagzi Lajcsi kiszabadult a börtönből.

Lagzi Lajcsi teljes titokban szabadult a börtönből 2024. július 1-jén.

Lagzi Lajcsi kiszabadult a börtönből
Lagzi Lajcsi kiszabadult a börtönből 
Forrás: Bors

Lagzi Lajcsi titokban hagyta el a börtönt

A mulatós sztár 2023. április 25-én vonult börtönbe, akkor kezdte meg három év hat hónapos büntetését. Bár lelki- és egészségügyi állapotára hivatkozva Lagzi Lajcsi többször próbált felmentést kérni, 14 hónappal a börtönbe vonulása után szabadulhatott.

A mulatós sztárnak komoly betegsége van

A zenész, aki COPD betegséggel, közismert nevén tüdőtágulással küzd, amely gyógyíthatatlan. Már a bevonulása előtt kérvényezte, hogy büntetését házi őrizetben tölthesse le. Ügyvédei azzal érveltek, hogy egészségi állapota miatt nem lehet megfelelően gondoskodni róla a börtönben. A bíróság ezt akkor elutasította, ezért be kellett vonulnia a börtönbe. Mégis, egyetlen napot sem töltött cellájában, mert végig a berettyóújfalui börtönkórházban kezelték. Jelenleg nem egyértelmű, hogy végül a betegségének köszönhetően engedték-e szabadon, de úgy tűnik, hogy a hátralévő 2 év 4 hónapot már otthonában, nyugalomban, úgynevezett reintegrációs őrizetben töltheti le-  írta meg a borsonline.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.