Hatalmasat nőttek LivTyler gyerekei - FOTÓK

The Kelly Clarkson Show - Season 1
NBCU Photo Bank via Getty Images/The Kelly Clarkson Show - Season 1 - NBC
sztárcsemeték fotók Liv Tyler
A világhírű színésznő három gyerek büszke édesanyja. Liv Tyler idősebbik fia, Milo első házasságából született, később pedig David Gardnerrel alkotott egy párt, ebből a kapcsolatból egy fiú, Sailor és egy lány, Luna született.

A színésznő 2004-ben hozta világra első gyerekét, Milót, akinek édesapjával, Roy Langdonnal négy évvel később elváltak útjaik. 2014-ben Liv Tyler újra elkezdett randizni és a sportügynök David Gardner személyében talált rá a szerelem, akivel két közös gyerekük született: Sailor 2015-ben és Lula 2016-ban látta meg a napvilágot. Habár úgy tűnt minden rendben a szülők között, 2015-ben még el is eljegyezték egymást, 2021-ben szakítottak.

Liv Tyler
Liv Tyler gyerekei nagyot nőttek
Forrás: GC Images

Liv Tyler gyerekei hatalmasat nőttek

A színésznő ritkán oszt meg fotókat gyerekeiről, ám most kivételt tett és egy családi kirándulás alkalmával készített fotósorozatot töltött fel az Instagram-oldalára. A képeken legidősebb fia, Milo és lánya, Luna látható, akik szemmel láthatóan nagyon jó testvérek. 

Kedvenc filmje alapján nevezte el a gyerekeit

A színésznő a kedvenc mozija a Veszett a világ című David Lynch-film, és a főszereplő őrült szerelmespár után adta két gyerekének a Sailor és a Lula neveket.

Évekig mást hitt az apjának

A születése idején az édesanyja, Bebe Buell énekesnő-modell a rockzenész Todd Rundgrennel élt együtt, de közben rövid életű szerelmi viszonyt is folytatott az Aerosmith-énekes Steven Tylerrel. Liv az utóbbitól fogant, viszont az édesanyja mindenkinek azt mondta, hogy az előbbi az apja – már csak azért is, mert ekkoriban Steven Tyler elég durva drogproblémákkal küzdött. Emiatt a megszülető kislányt Liv Rundgrennek anyakönyvezték, és ez így is maradt egészen 1988-ig, amikor Liv találkozott Steven Tyler másik lányával, és feltűnt neki a kettejük közti hasonlóság. Amikor aztán az igazság kiderültével felvette a Tyler vezetéknevet, megtartotta mellette a Rundgrent is, és máig a nevelőapját tartja az „igazi lelki apjának".

Liv Tyler az utóbbi években jóval kevesebb szerepet vállal, mint a karrierje csúcsán, azokat is jellemzően inkább tévésorozatokban. Utoljára 2020-ban szerepelt a 911 – Texas című szériában, és jelenleg előkészületben sincs új filmje.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.