5 meglepő tény, amit nem tudtál Luke Thompsonról

A Bridgerton család, 
Luke Thompson
Northfoto - KGC-03
Benedict bridgerton sorozat Luke Thompson érdekességek
Ha már te is tűkön ülsz, hogy megtudj néhány érdekes tényt Benedict Bridgertonról, a sorozat 4. évadának szereplőjéről, itt az idő! Luke Thompson a fókuszban.

A Bridgerton sorozat új évada új szereplőkkel és izgalmas fordulatokkal érkezett, de talán egyik új karakter sem keltett akkora figyelmet, mint Luke Thompson. A színész élete és karrierje számos érdekes tényt rejt, amelyeket valószínűleg még nem ismersz. Íme öt meglepő dolog, amit nem tudtál Benedict Bridgertonról!

Luke Thompson
Luke Thompson egy sokoldalú tehetség, akire nem csak a filmvásznon érdemes odafigyelni
Forrás: Profimedia

1. Luke Thompson a való életben is tehetséges művész

A Bridgerton rajongói tehetséges művészként ismerik Benedictet, de kiderült, hogy Luke Thompson a való életben is szereti a művészetet, és nemcsak élvezni! Luke hihetetlenül tehetséges a rajzolásban, és színésztársai voltak a főszereplői az alkotásainak. Portrékat készített kollégáiról, és megajándékozta őket ezekkel az egyedi darabokkal. Te sem bánnád, ha készítene rólad egy rajzot, igaz?

2. Folyékony francia nyelvtudás

Luke jelenleg 35 éves, és 1988 július 4-én született Southamptomban, Angliában, azonban mindössze kétévesen Franciaországba költözött a szüleivel, és ott nevelkedett. Apja mérnök volt, az édesanyja pedig tanár. Luke két testvérével nőtt fel, és Párizsban jártak iskolába, így folyékony, kiváló nyelvtudását a többi között ennek is köszönheti.

3. A Bridgerton nagy kihívás volt

Lukenak a többi szereplővel együtt részt kellett vennie a Regency kiképzőtáborban, ahol szigorú kiképzést kaptak a színészek; lovaglást, vívást,  és rajzolást kellett tanulniuk kiváló szinten, hogy hiteles karakterek lehessenek a Bridgerton sorozatban.

4. Jótékony célok támogatása

Luke aktívan részt vesz különböző jótékonysági tevékenységekben. Számos alapítvány munkáját támogatja, különösen azokét, amelyek a mentális egészségre és a gyerekek jólétére fókuszálnak. Elkötelezettsége a közösségi munka iránt jól mutatja, hogy nemcsak a képernyőn, hanem a való életben is nagy szíve van.

5. Elismert színész volt már Bridgerton előtt is

A művész lenyűgöző színházi karriert épített fel magának. Angolt és drámát tanult a Bristoli Egyetemen, majd a londoni Királyi Színművészeti Akadémián tanult. Első színházi szerepe a Szentivánéji álom volt, ami után Luke karrierje csak úgy virágzott. Olyan neves produkciókban is fellépett, mint a Julius Ceasar vagy a Lear Király. 

Luke Thompson nemcsak tehetséges színész, de nagyon elkötelezett is, nem utolsó sorban pedig sokoldalú. A Bridgerton sorozatban nyújtott alakítása mellett érdemes követni más művészeti tevékenységét is: a színházakban nyújtott alakításait, vagy éppen a rajzait.

Ha pedig kíváncsi vagy további érdekességre a színésszel kapcsolatban, nézd meg az alábbi videót!


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.