Margot Robbie legszexibb szerepei – Ha még nem láttad, mindenképp nézd meg!

Margot Robbie
Variety via Getty Images - Gilbert Flores
hollywood Margot Robbie filmipar
A gyönyörű és tehetséges Margot Robbie korunk egyik legfelkapottabb és legtöbbet foglalkoztatott színésznője. Nem is csoda, hogy hatalmas hollywoodi produkcióban láthatjuk őt, hiszen színészi játéka és a filmvásznon nyújtott látványa is mindenkit magával ragad. Margot Robbie legszexibb szerepei közül válogattunk.

Margot Robbie a világ egyik legszebb színésznője. Szexi megjelenése és vitathatatlan tehetsége a legjobbak közé repítette őt Hollywoodban. Nem csak a rendezők, hanem a színész kollégái is szeretnek vele dolgozni. Kedvessége és bája igen ritka kincs az amerikai filmbizniszben. Margot Robbie legszexibb szerepei között válogattunk:

Margot Robbie legszexibb szerepei a filmvásznon
Margot Robbie legszexibb szerepei a filmvásznon
Forrás: Getty Images 

Ezek Margot Robbie legszexibb szerepei:

  • A Wall Street farkasa

Leonardo DiCaprio oldalán debütált első, igazi hollywoodi filmjében a gyönyörű színésznő, aki már a próbák alatt bizonyította rátermettségét. A jelenetben, ahol eredetileg meg kellett volna csókolnia a nők bálványa DiCapriót, ő inkább pofon vágta színészt. Bár Margot nagyob megijedt, vajon mi lesz ennek a következménye, az eset jól sült el, ugyanis a rendező, Scorsese és Leonardo DiCaprio is jót mulattak az eseten. Margot egyébként annyira izgult a filmben lévő szexjelenetek miatt, hogy bedobott három tequilát a forgatások előtt. A filmben a gyönyörű színésznő minden szexisségét bevetette és bár nem főszerepet játszott, alakítása igazán emlékezetes marad.

  • A nagy dobás

Bár csak rövid időre tűnik fel a filmben, Margot Robbie, mégis emlékezetes alakítást nyújtott. Egy kádban ülve magyarázza a gazdasági válság részleteit. Ebben a jelenetben még az is odafigyel a színésznőre, akit egyáltalán nem érdekelnek a válság problémái...

  • Öngyilkos osztag - Suicide Squad

Ebben a filmben kapta élete első igazi főszerepét a színésznő, amire hónapokig készült. Fél évig tornázott, bokszolt, légtornázott és lőfegyver gyakorlatokra járt. A forgatás során a legtöbb kaszkadőrmutatványt is ő maga hajtotta végre. Bár a film korántsem a romantikus kategóriát képviseli és Margot Robbiet igen extrém külsővel láthatjuk a filmvásznon, mégis igazán szexi és lenyűgöző volt.

  • Terminal

Ebben a noir stílusú filmben Robbie egy sötét és titokzatos karaktert alakít, aki számos csábító jelenetben látható. Az egyik legszexibb mind közül a rúdtánc jelent, ami elképesztő látványt nyújtott a mozikban, az óriási filmvásznon. 

  • Fókusz

Will Smith oldalán egy szélhámosnőt alakít a gyönyörű színésznő, aki tehetséges tolvaj és egy igéző nő kettősségét mutatja be. Ebben a  filmben minden eszközt és bájt bevet Margot annak érdekében, hogy elcsábítsa a szálhámosok királyát. A filmben lévő fekete bikiniben vonulós jelenet nem mindennapi hatással volt a nézőkre.

 

A színésznő legújabb filmje, a Barbie a közelmúltban került a mozikba, ahol Ryan Gosling oldalán mutatta be a babák nem mindennapi világát. A színésznő azután úgy nyilatkozott, hogy egy időre befejezi a filmezést, illetve a szereplést és inkább rendezőként próbálná ki magát, de ahhoz még nagyon sokat kell tanulnia.

Úgy vélem, mostanra valószínűleg mindenki rosszul van a látványomtól. Azt hiszem, el kellene tűnnöm a képernyőkről egy időre. Őszintén, ha túl korán új filmet csinálnék, az emberek azt mondanák, már megint ő? Egy egész nyarat csináltunk végig vele, túl vagyunk rajta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.