Matthew McConaughey szívmelengető üzenettel köszöntötte születésnapján 16 éves fiát

WireImage/Chris Saucedo - Chris Saucedo
apa fia Matthew McConaughey születésnapi köszöntés
A színész legidősebb fia, Levi tizenhatodik születésnapját ünnepelte. Matthew McConaughey a közösségi oldalán üzenet fiának: "Élvezd az utazást."

Az 54 éves Oscar-díjas színész Instagramon megosztott egy meghitt fotómontázst, a képeken ő és felesége, Camila Alves McConaughey, valamint a születésnapos fiuk, Levi látható. Matthew McConaughey a fotókból álló videóhoz egy rövid üzenetben bölcs jó tanácsokkal üzent fiának 16. születésnapja alkalmából.

Matthew McConaughey
Camila Alves McConaughey, Matthew McConaughey és fiuk, Levi Alves McConaughey
Forrás: Getty Images/Hubert Vestil

Matthew McConaughey apai tanácsai legidősebb gyerekének

Matthew McConaughey felesége Camila Alves brazil származású modell és televíziós személyiség 2012-ben házasodtak össze. Levi fiuk 2008. július 7-én született. A párnak két kisebb gyermeke is van: a 14 éves kislányuk Vida és a 11 éves fiuk, Livingston. Levi tizenhatodik szülinapja alkalmából világhírű édesapja megható képeket és életbölcsességeket osztott meg. A sztár közösségi oldal posztjához csak annyit fűzött hozzá: "Élvezd az utazást." 

"Csak menj ki, élvezd. Figyelj a környezetedre. Légy önmagad. Tudd, mikor mondj igent, mikor mondj nemet, mikor mondj talánt." - mondta. 

"Én és anyukád reméljük, hogy a lehető legjobb munkát végeztük. Nem leszünk neked örökké a védőhálód ott kint a csodálatos, vad világban."

Levi Alves McConaughey legutóbbi Instagram-képétől is elolvadtak a rajongók. Így festett kisbabaként jóképű édesapja karjában az immár 16 éves nagyfiú.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.