Vizsgálják Richard Simmons halálának okát

Richard Simmons
Getty Images - Jason LaVeris
rendőrség halál Richard Simmons vizsgálat
A fitneszguru 76 évesen távozott az élők sorából, egy nappal a születésnapja után. Richard Simmons halálának okát egyelőre nem közölték, ugyanis az ügyben vizsgálat indult.

Richard Simmons egy nappal születésnapja után, 76 évesen átvozott az élők sorából július 13-án. A fitneszguru halálának okát egyelőre nem állapították meg, ugyanis az ügyben vizsgálat indult.

Richard Simmons
Richard Simmons halálának oka miatt vizsgálat indult
Forrás: Getty Images/Rodrigo Vaz

Vizsgálják Richard Simmons halálának okát

Az aerobikvideóiról ismertté vált Richard Simmons egy nappal azután hunyt el, hogy betöltötte a 76. életévét. "A világ egy angyalt veszített el" - mondta Simmons publicistája. A fitneszguru július 13-án távozott az élők sorából, ám a halálának okát nem közölték, és most úgy tűnik, hogy ez hosszú ideig nem is fog kiderülni. Richard Simmons halálának okát vizsgálják - mondta a Los Angeles-i rendőrség. 

Korábban megerősítették, hogy nem történt bűncselekmény, ám az orvosszakértői hivatal azt közölte, hogy további vizsgálatokra van szükség annak megállapítására, hogy mi történt pontosan.

 Akár három hónapba is beletelhet, mire megállapítják a halál okát. Simmons a Los Angeles-i otthonában halt meg, a hírek szerint a hatóságokat egy házvezetőnő értesítette.

Richard Simmons nem sokkal a halála előtt adta élete utolsó interjúját, amelyben elmondta, hálás, hogy még itt lehet. "A születésnapomat azzal fogom tölteni, amit minden nap teszek, vagyis azzal, hogy segítek az embereken" - mondta két nappal azelőtt, hogy távozott volna az élők sorából. "Soha nem gondoltam magamra hírességként" - árulta el. "Az emberek nem tudják ezt, de én egy félénk ember vagyok, kicsit introvertált. De amikor felgördül a függöny, az már egy másik történet. Azért vagyok ott, hogy boldoggá tegyem az embereket."

Simmons elismerte, hogy még mindig "büszke", hogy milyen hatással volt arra, hogyan beszélnek az emberek a fitneszről és a táplálkozásról. Simmons - akit 2014 óta nem láttak a nyilvánosság előtt - elmondta, legalább annyira hiányoznak neki a rajongói, mint nekik ő. "Tudom, hogy hiányzom az embereknek. És tudjátok mit? Nekem is hiányoznak. De telefonon... és e-maileken keresztül el tudom érni őket" - mondta. "És néha el is hagyom a házat. De álruhában vagyok."

Simmons a '70-es és '80-as években vált híressé a fitneszről alkotott eltérő felfogásával. A New Orleans-i születésű férfi gyerekkorában túlsúlyos volt, de miután a '70-es években Los Angelesbe költözött, rátalált a fitneszre. Amikor észrevette, hogy az edzőtermekbe olyan emberek járnak, akik már eleve fittek, Simmons úgy döntött, más utat választ és olyan termeket hozott létre, amelyek célja az volt, hogy segítsen azoknak, akik a fogyással és a súlyuk megtartásával küzdenek. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.