Elvette 29 évvel fiatalabb szerelmét a világhírű színész: Rufus Sewell harmadszor nősült meg

2024 White House Correspondents' Dinner
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
házasság esküvő Rufus Sewell korkülönbség András herceg
Az 56 éves színész összekötötte az életét Vivian Benitez, 27 éves amerikai színésznővel, alig néhány hónappal azután, hogy bejelentették az eljegyzésüket. Rufus Sewell reméli, hogy harmadik házassága tartósabb lesz, mint az előző kettő.

Rufus Sewell hisz a házasság intézményében. Erre utal, hogy harmadszor is oltár elé állt. Az 56 éves sztár a múlt héten vette el Vivian Benitez amerikai színésznőt, aki 29 évvel fiatalabb nála. A lakodalmat alig néhány hónappal azután tartották meg, hogy Sewell egy romantikus római kiruccanás során megkérte Vivian kezét.

Rufus Sewell és Vivian Benitez
Rufus Sewell és Vivian Benitez
Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images

Az esküvőn a 27 éves menyasszony gyönyörű fehér ruhát viselt, Rufus pedig - aki András herceget alakítja a Netflix The Scoop című sorozatában - krémszínű öltönyt választott a nagy napra. A lakodalmat a festői Manorbier kastélyban tartották Walesben.

Vivian családját egyáltalán nem zavarja a nagy korkülönbség, kubai nagymamája, Mirna, aki 83 éves, korábban azt mondta: „A kor csak egy szám, és mindannyian úgy gondoljuk, hogy Rufus csodálatos ember. Salsázni tanítjuk."

Rufus korábban már kétszer volt nős, Yasmin Abdallah ausztrál vállalkozó és Amy Gardner rendező-producer házastársa is volt.

Rufus Sewell András herceg szerepében

Mindenki kétkedve fogadta a hírt, amikor bejelentették, hogy  Rufus Sewell játssza András herceget az Interjú a herceggel című Netflix produkcióban. A közösségi médiában nagyon sok kommentelő azt írta, ez érthetetlen, hiszen a színész nem is hasonlít II. Erzsébet kegyvesztett fiára. Rufus és a film készítői azonban rácáfoltak a kétkedőkre, ugyanis olyan maszkot rittyentettek a sztárnak, hogy akár András ikertestvére is lehetett volna.

Az Interjú a herceggel (Scoop) a Scoops: Behind The Scenes of the BBC's Most Shocking Interview by Sam McAlister című könyvén alapul, amelyet Sam McAlister, a szuperproducerből lett ügyvéd írt. Ő szervezte le a Newsnight számára az interjút András herceggel. A filmet a kritikusok és a nézők egyaránt elismeréssel fogadták, sokan megdöbbentek azon, hogy Sewell mennyire hasonlít a hercegre. Az átalakulási folyamatról egy rövid videót is megosztott a Netflix hivatalos brit fiókja az Instagramon. A maszkot minden forgatási napon újra elkészítették Sewell számára. A videóhoz annyit írtak, hogy sminkes csapat fantasztikus munkát végzett - és ez igaz is. A felvételen az látható, ahogy a színész félmeztelen ül egy fotelben, miközben protéziseket és sminket visznek fel a mellkasára és az arcára. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.