Titokban megnősült A klinika Udója: a 69 éves Sascha Hehn most először állt oltár elé

Sascha Hehn, Udo Brinkmann
AFP - AFP
80-as évek esküvő A klinika Sascha Hehn Udo Brinkmann
Pletykák már egy ideje keringtek arról, hogy A klinika színésze megnősült, de biztosat senki sem tudott. Sascha Hehn azonban most megerősítette: végre megnősült. Azt is elárulta, miért tartotta ezt két évig titokban.

Sok találgatás után Sascha Hehn (69) végre megerősítette, hogy már jó ideje házas. A színész a német Bunte magazinnak nyilatkozott: „Igen, összeházasodtunk, és ez már 2022-ben megtörtént!" Felesége, az 51 éves Gloria hozzátette: „Bizony, nagyon boldogok vagyunk!"

Sascha Hehn és felesége, Gloria Krall 2024
Sascha Hehn és felesége, Gloria Krall 
Forrás: Getty Images

Sascha Hehn kis esküvőt rendezett: szűk családi körben ünnepeltek

A 69 éves színész azt is elárulta, miért nem beszélt korábban az esküvőjéről: „Valójában visszavonultan élünk. Szerettük volna megtartani magunknak és élvezni boldogságunkat, ezért nem hoztuk nyilvánosságra."

A pár állítólag több mint tizenegy éve él együtt, Gloria egy felnőtt fiút is hozott a házasságba.

Az esküvő nagyon gyors döntés volt, négy napon belül határozták el magukat.

Miután meghoztuk a döntést, a traunsteini anyakönyvi hivatalban, a legszűkebb családi körben mondhattuk ki egymásnak az igent.

Sascha Hehnnek ez az első házassága, sosem volt még nős. A színész az 1960-as években kezdte a karrierjét, de csak az 1980-as években vált ismertté Dr. Udo Brinkmann szerepével A klinikában. A sorozat itthon is nagyon népszerű volt. Később Viktor Burgert játszotta a szintén nagysikerű Álomhajó című tévésorozatban. 2014 januárjában Hehn újra felszállt az óceánjáróra, de már kapitányként, átvette Siegfried Rauchtól Victor Burger hajóskapitány szerepét, amit 2018-ig alakított.

Így néz ki most Elke nővér

A klinika (Die Schwarzwaldklinik) című német sorozatot 1985-től egészen 1989-ig vetítették Németországban, hazánkba pedig 1988-ban jutott el, a TV1 adásán követhettük nyomon Brinkmann professzorék mindennapjait. Az egész ország rajongott a sorozatért, a legnépszerűbb szereplők közé tartozott Sascha Hehn, azaz Udo és az Elkét alakító Barbara Wussow.

Barbara Wussow, Sascha Hehn, A klinika
Barbara Wussow és Sascha Hehn,A klinika című sorozatban

A színésznő magánélete nem volt olyan viharos, mint a sorozatban az Udóhoz fűződő kapcsolata. 1990-ben ment hozzá Albert Fortell színészhez, azóta is boldog házasságban élnek. Két gyermekük született: Nikolaus 1998-ban, Johanna 2005-ben látta meg a napvilágot. Kevesen tudták róla, hogy az Elke nővér főnökét alakító Brinkmann professzor (Klausjürgen Wussow) valójában az édesapja.

Mindenki Elke nővére március 18-án 63 éves lett. Bájából semmit sem veszített az évek alatt.

Barbara Wussow 2023
Barbara Wussow napjainkban
Forrás: Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.