Schumacher Vanda kapja az ívet: egybitesnek nevezték a hungaroringes videója miatt

hungaroring kiejtés schumacher vanda
A celeb szereti felhívni magára a figyelmet, de most nem azt az eredményt kapta, amit valószínűleg remélt. Schumcher Vanda kapja az ívet egy hungaroringes videója miatt.

Schumacher Vanda szeret a figyelem középpontjában lenni, ám legutóbbi videójával nem azt a hatást váltotta ki, amit szeretett volna. A celeb hungaroringes videójára ugyan mindenki felkapta a fejét, de finom szólva sem kapott pozitív fogadtatást. Nagyon sokan kezdték el kritizálni azért, ami abban a felvételben elhangzott, illetve inkább az az emberek problémája, ahogyan beszélt.

Schumacher Vanda
Schumacher Vanda kikasztotta az embereket
Forrás: RTL Klub

Schumacher Vanda kapja az ívet

"Hogy tessék?" - mindenki felhúzta a szemöldökét, akivel csak szembejött Schumacher Vanda videója, amelyben a Magyar Nagydíjra próbálja felhívni a figyelmet. "Tehát azt ugye tudjuk, hogy minden év júliusában rendezik meg a Forma-1-et a Hángöröringen" - mondta a celeb a felvételen, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy kiakassza az embereket. Természetesen Vanda kiejtésén akadtak ki, hiszen a Hungaroringet úgy ejtjük, ahogy írjuk.

„Az a vicc, hogy aki angol ismerősöm, az is úgy mondja majdnem mint mi, de így még nem hallottam” - idézi egy Reddit-felhasználó a véleményét a Ripost. "Egybites" - írta egy másik kommentelő, de több hasonló hozzászólás is érkezett. Természetesen más tartalomgyártóknak is feltűnt, hogy Vandának érdekes a kiejtése, Oliver White meg is ragadta az alkalmat, hogy reagáljon.

Schumacher Vanda szereti a polgárpukkasztást

A celeb nem is olyan régen még azzal szerepelt mindenhol, hogy egy olyan különleges beavatkozáson esett át, ami egyedülálló Magyarországon: egy chipet tetetett a kezébe. "Be lesz téve egy chip a kezembe, ami külföldön eléggé elterjedt, de Magyarországon eddig csak három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, és igazából tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, lámpát kapcsolgatni, csomó minden ilyen" - mesélte akkor Vanda, aki Amerikában tervezett új életet kezdeni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.