Selma Blair részegen üvöltözött a repülőn: leszállították

Selma Blair
Getty Images/"Dia Dipasupil -
randalírozott repülő Selma Blair részeg
Őszintén vallott a színésznő egy szégyenletes repülős incidenséről. Selma Blairt leszállították egy gépről, ugyanis részegen üvöltözött.

Selma Blair hosszú ideje küzd szklerosis multiplexszel, mielőtt azonban rájött volna, hogy miért érzi rosszul magát, mással próbálta elnyomni a tüneteket, például alkohollal. Egy ilyen eset után leszállították egy repülőről, amin kisfiával és annak apjával utazott. A megalázó helyzet sok mindenre rádöbbentette a színésznőt.

Selma Blair
Selma Blairt részegen szállították le egy repülőről
Forrás: Getty Images for Vogue/Pascal Le Segretain

Selma Blair részegen üvöltözött, leszállították a repülőről 

"Olyan dolgokat mondtam és tettem, amiket mélységesen megbántam" - árulta el a színésznő arról az időszakáról, amikor még sok alkohollal próbálta elnyomni a rángásokat és a görcsöket, amiket a diagnosztizálatlan szklerosis multiplex betegsége okozott. Előtte azonban volt egy mélypontja egy repülőn, ami sok mindenre rádöbbetnette. 2016-ban leszállították egy gépről.

"Túl sokat ittam Mexikóban" - mondta. "Annyira össze voltam zavarodva, dehidratált és másnapos voltam, és nem tudtam, hogy neurológiai problémáim vannak. 

Nem értettem semmit. Borzalmas és megalázó volt"

 - tette hozzá. "Fel kellett nőnöm" - árulta el Selma, aki az akkor 4 éves fiával, Arthur Sainttel és annak apjával, Jason Bleickkel utazott. Hordágyon vitték le a gépről és kórházba szállították, miután összekeverte gyógyszereit és az alkoholt. Ekkor Blair állítólag azt kiabálta, hogy "Megégeti az intim testrészeimet. Nem hagyja, hogy egyek vagy igyak. Megver. Meg fog ölni" - szóltak a beszámolók.

Blair azt mondja, azért kezdett túlzott mennyiségben alkoholt inni, hogy elnyomja a "rángásokat és görcsöket", amik az évek során jelentkeztek nála. Először azt hitte, hogy a görcsöket mentális problémák okozták, de 2018-ban rájött, hogy mi áll mögöttük.

"Amint megtudtam, hogy szklerózis multiplexem van, ami már egy ideje fennállt, a dolgok sokkal értelmesebbé váltak" - mondta. "És valójában sokkal boldogabb lettem" - tette hozzá. A színésznő diagnózisa elején titkolta betegségét, félt, hogy nem foglalkoztatják majd, de már évek óta nyíltan beszél tüneteiről és állapotáról. "Folyamatosan fájdalmaim vannak. Ezt csak azoknak mondom, akik ugyanígy vannak ezzel. Én megértem. És mindannyiunknak, akik egyszerűen csak öregszenek, és fájdalmaik vannak. Nyújtanotok kell. Nekem ez nehézkes az Ehlers–Danlos szindrómám miatt – ami olyasmi, amivel többen küzdenek ma, mint hittem" - mondta korábban.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.