Sting megmutatta imádott feleségét: több mint 40 éve elválaszthatatlanok - FOTÓ

Cannes Film Festival 2024 Red Carpet
Mondadori Portfolio via Getty Im/Cannes Film Festival 2024 Red Carpet - Mondadori Portfolio
Sting Sting felesége fotó
A legendás zenész és felesége a római Globo d'Oro díjátadón gálán jelentek meg, ahol csak úgy sugárzott róluk a boldogság. Sting és Trudie Styler között több mint 40 év után is izzik a levegő.

1976 és 1984 között a színésznő Frances Tomelty volt a felesége, két gyerekük született. A feleségét azonban megcsalta annak legjobb barátnőjével, a filmproducer Trudie Stylerrel, aki egy időben még a szomszédjukban is lakott. A házasság felbomlott, Sting pedig azóta is Trudie Stylerrel van együtt, közel negyven éve. Négy gyerekük született. A házaspár a napokban Rómában jelent meg együtt a nyilvánosság előtt, a 72 éves Sting büszke férjként támogatta feleségét, aki rendezőként a legjobb dokumentumfilm díjat vehette át a Globo d'Oro díjátadón.

Sting és felesége
Sting és felesége több mint 40 éve elválaszhatatlanok
Forrás: Getty Images/64th "Globo D'Oro Award" - Photocall

A viharos kezdet ellenére Sting és felesége házassága szilárd alapokra épült

Bár bonyolultan kezdődött a zenész és rendező házassága, az idő őket igazolja. Elmondásuk szerint a házasságuk azért is működik jól, mert nemcsak szeretők, hanem nagyon jó barátok is, mindenben számíthatnak a másikra. 

„Sokat nevetünk! Szerintem ez fontos egy házasságban. Mindenben segít nekem, ő az én bajnokom. Nyilvánvalóan kell lennie kémiának, ezért tudunk együtt maradni ennyi ideje. Külön is töltünk időt, mert ő turnézik, én pedig megyek, és csinálom a dolgomat a filmjeimmel, nem vagyunk állandóan együtt" - nyilatkozta korábban Trudy.

64th "Globo D'Oro Award" - Photocall
Sting felesége díjat kapott Rómában
Forrás: Getty Images/64th "Globo D'Oro Award" - Photocall

Amikor az emberek megkérdezik, mégis hogyan tud a mi házasságunk még most is tartani, azt mondom, hogy ez felér egy csodával, de nem vesszük természetesnek

 

 - mondta a legendás énekes, aki négy közös gyermeket nevel feleségével. Brigitte Michael 1984 januárjában, Jake 1985 májusában, Eliot Paulina, becenevén Coco 1990 júliusában és Giacomo Luke 1995 decemberében látta meg a napvilágot.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.