A legnagyobb titokban vált el a férjétől a népszerű színésznő: már három éve nincsenek együtt

Celebrities Visit Broadway - December 2022
Bruce Glikas/WireImage/Celebrities Visit Broadway - December 2022 - Bruce Glikas
titok színésznő válás Vanessa Williams
Vanessa Williams a legnagyobb titokban vált el üzletember férjétől, Jim Skriptől három évvel ezelőtt. A színésznő most őszintén mesélt a különválásról és a továbblépésről.

A 61 éves színésznő, aki jelenleg a londoni Devil Wears Prada új musicaljében alakítja Miranda Priestly karakterét, elárulta, hogy házassága Jim Skrip üzletemberrel csendben és barátságosan ért véget 2021-ben. Vanessa Williams elmondta, hogy élvezi az életet és jól érzi magát a bőrében.

Vanessa Williams színésznő
A színésznő a legnagyobb titokban vált el férjétől három évvel ezelőtt
Forrás: WireImage/"The Notebook" Broadway Opening Night

Új fejezet a színésznő életében

Vanessa Williams élvezi az életének jelenlegi periódusát, elmondta, hogy szingli, de ez nem akadályozza meg abban, hogy boldog és kiteljesedett életet éljen. 

Azt csinálom, amit szeretek, és szeretek élni

 - tette hozzá.

Amikor arról kérdezték, hogyan lehet felkelteni az érdeklődését manapság, Williams azt válaszolta: „Az én környezetem nem olyan, hogy különleges belépőt kellene szerezni ahhoz, hogy valaki a részese lehessen. Eléggé nyitott vagyok.” Emellett nagyon elégedett az életével. „Szeretem a szabadságomat. Szeretek élni, szeretem, hogy lehetőségeim vannak az életemben, és hogy gyönyörű dolgok, nagyszerű emberek és csodálatos lehetőségek vesznek körül.”

Williams és Skrip 2015. július 4-én házasodtak össze Buffaloban, New York államban. A pár egy Nílus-menti hajóúton találkozott először Egyiptomban. „Nem kerestem semmit. Ő egyedül utazott, és tudta, ki vagyok, de nem volt nagy rajongó" - mesélte akkor a színésznő.

Vanessa Williams 1983-ban megnyerte a Miss America szépségversenyt, amivel ő lett az első színes bőrű szépségkirálynő. A címről azonban 1984-ben lemondott, mert meztelen fotók jelentek meg róla.

 Énekesnőként nyolc stúdióalbum, több mint húsz videoklip és harminc kislemez köthető a nevéhez. Több, mint hat millió lemezt adott el, és tizenöt Grammy-díj jelölést kapott.

A magyar nézők leginkább az Ugly Betty-ből, a Kaliforniába jöttem-ből, és a Született Feleségekből ismerhetik, ahol Renee Perry-t alakította. 

A Született feleségek sztárjai közül, nem Renee az egyetlen, aki kirobbanó formában van: nemrég Teri Hatcher mutatta meg alakját bikiniben, a színésznőnek 59 évesen is hibátlan az alakja. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.