Tom Selleck nagyon megöregedett: már nem úgy néz ki, ahogy az emlékeinkben él

Magnum, Tom Selleck
Collection ChristopheL via AFP/© CBS /Universal Television - Collection ChristopheL via AFP
lesifotó magnum Tom Selleck
Lesifotó készült a Magnum egykori sztárjáról. Tom Selleck színész leverten sétálgatott Kalifornia utcáin.

A legendás színész, Tom Selleck már nem úgy néz ki, ahogy az emlékeinkben él. A sztárt Kaliforniában kapták lencsevégre a lesifotósok, amint éppen edzeni indult.

Magnum - Tom Selleck
Tom Selleck a Magnum című sorozatban: így ismertük meg a színészt
Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© CBS /Universal Television

Tom Selleck leverten sétált Kaliforniában

A színész a Magnum című krimi-sorozattal vált sztárrá, nők milliói rajongtak a bajuszos Tom Selleckért, aki ezután több népszerű produkcióban is szerepelt. A siker azonban csak látszólag jött számára könnyen, éppen a sorozat előtt már majdnem feladta színészi álmait, mert hiába próbálkozott, nem tudott olyan szerephez jutni, ami elhozta volna a várva várt áttörést. Már a 30-as éveiben járt, amikor megkapta a felkérést az ismertségét meghozó sorozatra. Láthattuk őt még ezen kívül a Három férfi és egy bébi című filmben és a Jóbarátokban is. 2010 óta pedig a Zsaruvér című bűnügyi sorozatban szerepel, amit azonban tavaly év végén hirtelen leállítottak. 

Tom Selleck így visszaköltözött kaliforniai farmjára feleségével, miután 14 éven keresztül ingázott, bár nem volt boldog attól, hogy a csatorna főnökei így döntöttek. Remélte, hogy "észhez térnek", de erre már egyre kevesebb az esély. A színésznek azonban így több a szabadideje, amit látszólag például edzéssel tölt. Akkor legalábbis, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták Tom Sellecket Kalifornia utcáin, éppen erre készült. 

A 79 éves sztár már nem úgy néz ki, mint ahogy a Magnum magánnyomozójaként még az emékeinkben él, rajta is nyomott hagyott az idő, 

de a fotókon látható levertsége meglehet, hogy a hirtelen véget ért sorozatnak és a rászakadt szabaidőnek is tulajdonítható. Ugyanis ő nagyon is szerette azt, hogy elfoglalt. "Addig akarok dolgozni, ameddig csak akarnak" - mondta korábban a színész. Természetesen annak azért örül, hogy több időt tölthet majd feleségével és családjával. A képekért kattints ide!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.