Verekedésbe keveredett Danny Trejo - Egy vízibomba miatt durrant el az agya

Raising Cane's "Secret Sauce With Todd Graves" Premiere
Getty Images via AFP/2023 Getty Images - Getty Images via AFP
Függetlenség Napja balhé Danny Trejo Amerika
Amerikában minden év július 4-én ünneplik a függetlenség napját, országszerte hatalmas ünnepségek voltak. Egy ilyen felvonuláson, Kaliforniában keveredett balhéba Danny Trejo.

Danny Trejo helyi emberekkel veszett össze, miután fejbetalálták egy vízibombával. A színész a nyitott veterán autójában ült éppen. A TMZ forrásai szerint a Trejo nagyon kiakadt, azonnal kiszállt a kocsiból. Hamarosan kitört a verekedés is, deDannyt többen is lefogták, mielőtt üthetett volna.

Danny Trejo, verekedés,
Danny Trejo verekedésbe ekeveredett
Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images

A dulakodás nem tartott sokáig, mivel többen is elkezdtek kiabálni, hogy gyerekek is jelen vannak — ez azonban nem akadályozta meg Dannyt abban, hogy leordítsa a tetteseket. Valaki a rendőrségnek is szólt a balhéról, tömegverekedés jelentettek, mire azonban a hatóságok odaértek, a tömeg feloszlott, így nem történt letartóztatás.

Trejo a lapnak azt mondta, minden ok nélkül dobták rá a vizibombát a kocsijára. Bár fizikailag jól van, nagyon szomorú attól, hogy ilyesmi megtörténhet, ő csak szeretett volna békésen részt venni a felvonuláson. A színész az egész helyzetet gyerekesnek nevezte, a vízzel teli lufikat dobáló emberek közül ugyanis többen a harmincas éveikben jártak.

Danny Trejo májusban ünnepelte 80. születésnapját. A jeles alkalomból összegyűjtöttünk róla egy csomó érdességet, amit biztosan nem tudtál róla. 

A verekedés csak hab a tortán

Danny Trejo egyébként nehéz napokon van túl. Hétfőn jelentette be, hogy szeretett csivavája, Dixie a másvilágra költözött. A sztár kedvence 16 éves volt.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.