Victoria Beckham átlátszó ruhában mutatta meg kifogástalan alakját - VIDEÓ

Premiere Of "Lola" - Arrivals
FilmMagic/Premiere Of "Lola" - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
szexi átlátszó ruha Victoria Beckham
Legújabb parfümreklámja teljesen lenyűgözte David Beckham feleségének rajongóit: Victoria Beckham a felvételeken átlátszó ruhában mutatja meg irigylésre méltó alakját.

Victoria a Victoria Beckham Beauty márkája részeként kezdett parfümök forgalmazásába, amelyek rendkívül népszerűek a vásárlók körében. A négygyermekes édesanya összes illata az életének egy-egy pillanatát, meghatározó időszakát idézi fel, egy különleges utazásról szól, amelyet sok évvel ezelőtt tett férjével, amikor a Manchester United focilegendája volt.

Victoria Beckham
Victoria Beckham átlátszó ruhában mutatta meg kifogástalan alakját
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles

Victoria Beckham kifogástalanul néz ki átlátszó ruhájában

Victoria Beckham vasárnap osztott meg egy videót az Instagram-oldalán, amelyben egy átlátszó, arany hálós ruhában tündököl. Az 50 éves híresség éveket letagadhatna a korából, talán még soha nem volt ilyen jó formában, mint most. A Spice Girls egykori tagja a Portofino 97 nevű parfümjét dobta piacra, amit a vágy illatának hív és azt az időszakot idézi meg, amikor 1997-ben Portofinoban egy romantikus utazáson vettek részt a férjével.

Az a 48 óra, amit együtt töltöttünk, igazán csodálatos volt…

 

 - írta a bejegyzésében.

Victoria Beckham ilyen valójában: kitálaltak a zárt ajtók mögötti viselkedéséről

Akik ismerik, szeretik és dicsérik őt. "Nagyszerű anya és barát, és az egyik legsegítőkészebb feleség" - mondja a bennfentes, megjegyezve, hogy eddig semmi - beleértve az újra felbukkanó vádakat, miszerint David két évtizeddel ezelőtt többször is megcsalta őt, például a személyi asszisztensével, a 46 éves Rebecca Loosszal - nem tudta megingatni a visszavonult futballsztár iránti elkötelezettségét.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.