Zinédine Zidane és felesége harminc éve élnek boldog házasságban - FOTÓK

"El Corazon de Sergio Ramos" Madrid Photocall
WireImage/"El Corazon de Sergio Ramos" Madrid Photocall - Pablo Cuadra
futballista házasság Zinédine Zidane
Minden idők egyik legnagyobb labdarúgója17 éves kora óta rajong a feleségéért, akivel a harminc éve élnek boldog házasságban. Zinédine Zidane és Véronique Fernandez-Lentisco szerelme minden akadályt legyőz.

Kabil származású utcagyerekből lett francia nemzeti hős, majd rekordokat döntögető edző, megítélését még a csúfos utolsó meccse sem tudta romba dönteni. Zinédine Zidane minden idők legnagyobb futballkarrierje mellett házasságára is büszke lehet, feleségével harminc éve élnek boldogan.

Zinédine Zidane
Zinédine Zidane és felesége harminc éve élnek boldog házasságban
Forrás: Corbis via Getty Images/Celebrity At The 2022 French Open - Day Six

Zinédine Zidane 17 éves kora óta rajong a feleségéért

Még a Cannesban, 17 évesen ismerkedett össze Véronique Fernandez-Lentiscóval, aki akkor a tánc szerelmese volt, Zidane számára pedig már akkor is a futball volt a minden. A fiatalok ugyanazon a diákszálláson laktak, ám hónapokba telt, mire szóba elegyedtek egymással. Akkor olyan erős szerelem szövődött kettejük között, ami azóta is tart. 1994-ben hivatalosan is összekötötték az életüket. 

Négy fiúk született, aki (egyelőre) alacsonyabb szinteken ugyan, de mind követték az édesapjukat a profi focista karrierben. 2022-ben pedig az egykori focista nagypapa lett, Enzo fia révén, a sok fiú után egy kislánynak örülhet, azóta pedig már kettővel bővült az unokák száma, így Zidane háromszoros büszke nagypapa.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.