Jennifer Garnerrel töltötte születésnapját Ben Affleck: Jennifer Lopez fel sem köszöntötte

Ben Affleck dans une publicité pour "Dunkin"
© JLPPA/Northfoto - JLPPA / Bestimage
válság Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez születésnap
A színész augusztus 15-én töltötte be az 52. életévét, a napot azonban nem a jelenlegi, hanem az exfeleségével töltötte. Ben Affleck és Jennifer Garner együtt mulattak, eközben Jennifer Lopez a saját születésnapjáról posztolt fotót.

Ben Affleck 52 éves lett, ám ezt nem a feleségével ünnepelte, hanem az exszel. Jennifer Garner látogatta meg a színészt a jeles napon, míg Jennifer Lopez a saját születésnapjáról nosztalgiázott az Instagramon.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Ben Affleck Jennifer Lopez nélkül ünnepelte születésnapját
Forrás: NurPhoto via AFP

Ben Affleck csak egy Jenniferre számíthat, és az nem a felesége

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata egyre inkább szétesőben van, már csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be hivatalosan is: ennek annyi. Házasságuk zátonyra futásának újabb jele az, hogy a színész és az énekesnő nem köszöntötték fel egymást születésnapjaikon. 

Jennifer Lopez július 24-én töltötte be az 55. életévét, aminek alkalmából hatalmas, Bridgerton témájú bulit csapott, amin férje természetesen nem vett részt, és a közösségi oldalakon sem volt nyoma annak, hogy felköszöntötte volt Ben Affleck a feleségét. Ezt most „visszakapta", ugyanis az ő születésnapja is úgy múlt el a felesége számára, mintha nem is lett volna. A színész augusztus 15-én lett 52 éves, amit Jennifer Lopez nem tartott említésre méltónak, és habár posztolt aznak Instagram-oldalán, de csak saját magáról: a saját születésnapjára emlékezett vissza egy fotóval. 

Ben Affleck azért nem búslakodott, ugyanis egy Jennifer legalább törődik vele, de nem Lopez, hanem Garner, a volt felesége. Ő meglátogatta a színészt a születésnapján.

Több ünnepet is külön töltött Ben Affleck és Jennifer Lopez

A házaspár makacsul hallgat problémáikról, de már nem színlelik azt, hogy nincs baj. Nem vették a fáradtságot arra sem, hogy a 2. házassági évfordulójukon legalább összefussanak, de ugyanúgy a közösségi oldalakon sem emlékeztek meg erről a boldog napról. Azelőtt a július 4-ei ünnepet is külön töltötték, ahogy tulajdonképpen az egész nyarat. Jennifer Lopez magányosan utazgatott Európában, míg Ben Affleck látszólag teljesen el volt foglalva következő filmjének forgatásával. Egyesek szerint azért várnak a házasságuk végének bejelentésével, mert a kezdeti nagy lángolásban több közös projektet is elindítottak, amelyek sikerét arra is alapozták, hogy milyen népszerűvé váltak együtt azzal, hogy újra összejöttek. Ilyen például az Unstoppable című film, amelyben Jennifer Lopez az egyik főszereplő, Ben Affleck pedig  producerként működött közre a filmben, amelyet legjobb barátjával, Matt Damonnal közösen vezetett produkciós cége, az Artists Equity keretében készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.