Blake Lively rémülten reagált Taylor Swift terrorveszély miatt meghiúsult koncertjei kapcsán

Taylor Swift Taylor Swift: The Eras Tour terrorveszély Blake Lively
A színésznő megdöbbenésének adott hangot, amikor értesült arról, hogy Taylor Swift bécsi koncertjeit terrorfenyegetés miatt lemondták. Blake Lively közeli barátságban van Taylor Swifttel.

Blake Lively mélyen megdöbbent, amikor megtudta, hogy legjobb barátja, Taylor Swift három teltházas bécsi koncertjét lemondták, miután a helyi hatóságok megerősítették, hogy terrorista fenyegetés történt. Három tizenéves férfit, akik hűséget fogadtak az ISIS-nek, letartóztattak a 14-szeres Grammy-díjas énekesnő egyik bécsi koncertjére tervezett támadással kapcsolatban.

Blake Lively és Taylor Swift
Blake Lively és Taylor Swift nagyon jóban vannak, így nem meglepő a színésznő aggodalma énekesnő barátnője iránt.
Forrás: GC Images/Gotham

Blake Lively hangot adott aggodalmának

Blake Lively elmondta, hogy teljesen sokkolta, amikor értesült arról, hogy Taylor Swift három bécsi koncertjét törölték egy tervezett terrorakció miatt. A színésznő a londoni Velünk véget ér (It Ends With Us) premierjén így reagált az Access Hollywoodnak: „Ó, istenem. Milyen ijesztő.” Majd hozzátette: „De hála Istennek, hogy teljesen kézben tartják a helyzetet.”

Taylor Swift rajongói bécsben közösen énekeltek

A bécsi koncertre a szervezők  összesen 65 000 látogatót vártak  és további 30 000 embert a stadion környékére. A 17 és 19 év közötti gyanúsítottak "támadást akartak végrehajtani a stadion előtti területen, minél több embert megölve" - nyilatkozta Omar Haijawi-Pirchner, az Állambiztonsági és Hírszerzési Igazgatóság vezetője. A koncertek lemondása mély csalódást okozott a rajongóknak, de sokan a helyszínen gyűltek össze, hogy együtt énekeljék a világsztár dalait és baráti karkötőket cseréljenek egymással. A bécsi koncertek jegyeinek árát visszatérítik a vásárlóknak. 

Megtartják Taylor Swift londoni koncertjeit 

Taylor Swift augusztus 15. és 20. között folytatja a The Eras Tour koncertsorozatát a londoni Wembley Stadionban. A "Lover" énekesnője várhatóan augusztus 14-én érkezik az Egyesült Királyság fővárosába. Londonban a helyi hatóságok már fokozzák a biztonsági intézkedéseket, terrorelhárításra szakosodott magántisztviselőket is bevonva. London polgármestere, Sadiq Khan, biztosította a közvéleményt, hogy a hatóságoknak jelentős tapasztalata van az ilyen események biztonsági kezelésében. Miközben Taylor Swift még nem kommentálta nyilvánosan a bécsi eseményeket, barátja, Travis Kelce nagyon aggódik a popikonért - mondta egy forrás a Page Sixnek elárulva, hogy a Kansas City Chiefs sztárja, aki a futballszezonra készül, "azonnal" felhívta barátnőjét amikor értesült a történtekről.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.