titoktartási megállapodás Brad Pitt vád Angelina Jolie
2022 februárja óta vív jogi csatát az egykori házaspár a közösen birtokolt francia borászat, a Château Miraval miatt. Angelina Jolie beadványában újabb vádakat fogalmazott meg Brad Pitt ellen.

Egy Brad Pitthez közeli forrás reagált a Château Miraval francia borászatért folyó véget nem érő harccal és Angelina Jolie legújabb beadványával kapcsolatban. Jolie ügyvédei nemrég nyújtottak be a bíróságra olyan dokumentumokat, amelyekben azt állítják, hogy Pitt megpróbálta rávenni Jolie-t, hogy írjon alá egy titoktartási megállapodást, amit a színésznő szerint kifejezetten arra terveztek, hogy hallgatásra kényszerítsék volt férje visszaéléseiről és azok eltussolásáról. Ezzel egy nemrég benyújtott indítványt akarnak erősíteni, amelyben azt kérték, hogy kötelezzék Brad Pittet a személyes beszélgetéseinek a nyilvánosságra hozatalára.

Angelina Jolie, Brad Pitt
Az egykori álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie mára ellenségek lettek
Forrás: Getty Images via AFP

Brad Pitt és Angelia Jolie a küzdelemben elfelejtik a saját gyerekeiket

„Ez egy egyszerű üzleti vita volt, de sajnos ez a jogi támadás csak egy újabb példa arra, hogyan ártanak azzal az egész családnak azzal, hogy személyeskedéssé teszik a dolgot” — vélekedik a forrás.

Pitt ügyvédei korábban túl általánosnak és tolakodónak minősítették Jolie indítványát.

„A másik oldal kétségbeesetten és ismételten megpróbál mindent megtenni, hogy elterelje a figyelmet arról a tényről, hogy ő — és nem Brad — volt az, aki titoktartási nyilatkozatot kért a válásról, ami teljesen aláássa a véget nem érő támadásaik jogosságát” — mondta a Pitthez közeli forrás. 

Nem akarják, hogy bárki is arra a tényre koncentráljon, hogy Angelina fosztotta meg a gyerekeket a Miraval örökségétől azzal, hogy megszegte a megállapodást, eladta azt, és a pénzt elvette tőlük.

Pitt eredetileg azért perelte be Jolie-t, mert 2022-ben eladta a Château Miravalban lévő részesedését egy harmadik félnek, a Tenute del Mondónak. Azt állítja, hogy Jolie a borászatban ezzel megsértette azt a korábbi megállapodást, miszerint egyikük sem adhatja el a részét a másik beleegyezése nélkül. A folyamatban lévő jogi csata időnként átfedésben van egy külön konfliktussal, amely a gyermekeik felügyeletéről szól, akik közül hűrman már nagykorúvá váltak.

Egy Jolie-hoz közeli forrás is megszólalt az ügyben: 

„Brad Pitt ragaszkodása a titoktartási megállapodáshoz, hogy eltussolja a bűneit,a  lelkiismeret hiányát jelzi, hiszen egyetlen bántalmazás túlélőjét sem szabadna hallgatásra kényszeríteni. Angelina soha nem tett feljelentést, ráhagyta az összes ingatlanjukat, és ő volt az, aki eleve megpróbálta eladni neki az üzletet. Mégsem volt elégedett, és mégis beperelte őt, és a mai napig támadja a sajtóban. Angelina csak békét akar, és azt, hogy meggyógyulhasson a családjuk.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.