Instavideóban sírta el magát Hugh Jackman - Kasszasiker a Deadpool&Rozsomák

Hugh Jackman részt vesz a „Deadpool & Wolverine” sajtótájékoztatóján 2024. július 4-én Szöulban, Dél-Koreában.
Getty Images -
mozi Deadpool and Wolverine Debora-Lee Furness Hugh Jackman Hugh Jackman Ryan Reynolds
A színész megkönnyezte a film elképesztő sikerét. Hugh Jackman el sem akarta hinni, hogy a Deadpool&Rozsomák jelenleg a legnézettebb mozi a világon.

Tarol Hugh Jackman és Ryan Reynolds új filmje. Jackman meghatódott, amikor kiderült, hogy a Deadpool&Rozsomák máris kasszasiker. Az 55 éves színész korábban arról beszélt, hogy egy életre végzett Rozsomák karakterével, majd arról lehetett olvasni, hogy nagyon is vágyott rá, hogy újra a Marvel-hős bőrébe bújjon. 

 Hugh Jackman és Ryan Reynolds a Deadpool&Rozsomák világpremierjén
 Hugh Jackman és Ryan Reynolds a Deadpool&Rozsomák világpremierjén
Forrás: Getty Images

A Deadpool&Rozsomák már a nyitó hétvégén elképesztő összeget hozott

Hugh Jackman a film sikere, így karrierje jelentős mérföldköve kapcsán érzelmes pillanatot osztott meg rajongóival. A színész nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor felfedezte, hogy legújabb filmje, a Deadpool&Rozsomák világszerte az első helyre helyen áll a nézettségi és bevételi listákon. Jackman az Instagramjára tett fel fotókat, amelyeken az autójában ülve a telefonján olvassa a mozi hatalmas sikerét, és amelytől előbb kuncogott, majd felkiáltott, hogy "úristen!", majd könnyek szöktek a szemébe. "A Deadpool&Rozsomák jelenleg a világ első számú filmje. Köszönöm MINDENKINEK!" - írta a poszthoz. A film minden idők legmagasabb - 668,45 millió ausztrál dolláros - bevételét hozta a nyitó hétvégén, ami messze meghaladja a filmipar várakozásait. 

Gyerekei döbbentették rá, mit akar, de Ryan Reynolds is kellett hozzá

A színész nemrégiben elárulta, hogy gyermekei, Oscar és Ava kulcsszerepet játszottak abban a döntésében, hogy megismételje ikonikus Marvel-szuperhős-szerepét. Arról nyilatkozott, hogy a velük való beszélgetés közben jött rá, hogy épp ez az, amire mindennél jobban vágyik. Ezt követően megkereste barátját, Ryan Reynoldst, hogy rábeszélje, csinálják meg a filmet. 

A Deadpool filmek mindig zseniálisan kezelték együtt az akciót és a fekete humort. A két tehetséges színész, Ryan Reynolds és Hugh Jackman, akik korábban már szerepeltek a Deadpool és X-Men filmekben, most újra együtt láthatók a vásznon. 

"Ryan és én jó barátok vagyunk, így tudtam, hogy forgat, de hogy mit és hol, azt nem. Arra gondoltam, hogy évek kellenek ahhoz, hogy kötélnek álljon" - nyilatkozta Jackman.   A Deadpool & Rozsomák a harmadik film az akció-vígjáték sorozatban, amelyben Ryan Reynolds szerepel, és ez a tizedik alkalom, hogy Hugh játszik benne. 

 

 

A színészt megviselte a válása

Hugh Jackman boldogsága azonban nem felhőtlen, úgy tudni, nagyon megviselte a Deborra-Lee Furnesstől való válása és a gyerekei, a 23 éves Oscar és a 18 éves Ava társaságában lelt egyedül vigaszra.  A szakításuk okáról nem árultak el semmit, azonban egy közeli ismerősük elmondta, hogy miután a gyerekeik kirepültek, már nem volt meg a kapocs, ami összetartotta őket. Deborra-Lee Furness legutóbb a Force of Nature: The Dry 2 című filmben tűnt fel, amelyet az év elején mutattak be.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.