Folytatná a Dr. Csontot David Boreanaz: a rajongók reménykednek

bones David Boreanaz Dr. Csont
Bár már 2017-ben véget ért a sorozat, a főszereplők a mai napig nosztalgiával gondolnak rá vissza. Úgy vélik, a Dr. Csont nemcsak szórakoztató volt, de egyéb krimiket is inspirált.

David Boreanaz a minap a TV Insideren a Dr. Csont (Bones) sorozat forgatásáról nosztalgiázott, amelyben Emily Deschanellel szerepelt. Elmondta, a mai napig jó szívvel gondol vissza a felvételekre és hozzátette életre szóló kötelék alakult ki a színészek között. 

Dr. Csont: David Boreanaz és Emily Deschanel ütős párost alakítottak
Dr. Csont: David Boreanaz és Emily Deschanel ütős párost alakítottak
Forrás: Getty Images

Dr. Csont: a főszereplők újjáélesztenék karakterüket

David Boreanaz pedig - aki Seeley Booth ügynököt alakította - a minap arról beszélt, hogy tudja, mennyire szeretik a rajongók még mindig a sorozatot és Emily Deschanellel együtt mindketten szívesen újra a karakterük bőrébe bújnának.  „Imádtuk a szerepünket, számunkra is szórakoztató volt, ahogy a nézők számára is. Egyszerűen nem tudom elmondani, mennyi szeretetet és csodálatot kapunk a rajongóktól. És nagyszerű lenne látni, hogy visszatérnek” – mondta, és hozzátette, hogy egy esetleges új évadot nem lenne nehéz összehozni, ugyanis mindenki nagyon lelkes. 

Boreanaz - aki egyszer komolyan lebetegedett a felvételek alatt - arról is beszélt, hogy a Dr. Csont hatással volt más bűnűgyi történetek forgatókönyvére is, a karakterfejlődés, valamint a lehető legtöbb sötét humor példaértékű volt.

Az interjú kapcsán a rajongók reménykednek, hogy láthatják még egy új évadban kedvenceiket, de arről, hogy valóban új részek készülnének, nem szól a fáma. A Dr. Csont 2005-ben mutatkozott be a Foxon, és 12 évadon keresztül futott 2017-ig. A sorozatot két Emmy-díjra is jelölték: 2009-ben kiváló művészeti rendezés egykamerás sorozatért díjra, majd 2012-ben a különleges vizuális effektusok miatt. 

A főszereplő karakterét egy a való életben is bűnügyi antropológusként dolgozó orvos, Dr. Kathy Reichs találta ki. Dr. Reichs több könyvet is írt már, mire felfigyeltek rá a FOX-nál. A sorozat készítője és egyik producere, Hart Hanson támogatta leginkább a sorozat létrejöttét. Hanson bevonta a produceri teendőkbe Kathy Reichset is, hogy minél élethűbben tudják megalkotni a karaktereket. Az epizódok során egy vagy több halottat találnak, akiket a csontjaik alapján kell azonosítani, illetve akikről a maradványok alapján kell kideríteni, hogy milyen körülmények vezettek a halálához.


 

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.