Emily Párizsban (sorozat) Divatdiktátor Lily Collins új évad
Már csak pár nap van hátra, hogy a Párizsban játszódó sorozat debütáljon augusztus 15-én az első résszel, de a negyedik évad képei már most megjelentek. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük a legizgalmasabb darabokat Emily gardróbjából.

Emily ismét visszatér Párizsba, és a divatrajongók már alig várják, hogy megcsodálhassák legújabb outfitjeit. Marylin Fitoussi – a jelmeztervező, aki a második évad után Patricia Fieldet váltotta – keményen dolgozott egy olyan új összeállításon, amely egyszerre sokkol és inspirál. Ezúttal úgy tűnik, hogy Párizsban tél van, így természetesen Emilynek van egy gardróbja mesés szőrmékkel, és pihe-puha púlóverekkel, hogy átvészelje a hideg hónapokat a francia fővárosban. Szóval, miközben arra várunk, hogy újra találkozzunk Emilyvel a szerelem városában, nézd meg az alábbi cikkünket a divatos szereplőkről: 

Emily
Emily visszatért, hogy meghódítsa Párizst!

Párizsi elegancia – Emily Párizsban 4. évad

Emily ismét bemutatja, hogyan lehet elegánsan és sikkesen öltözni a párizsi utcákon. Az új évadban gyakran látjuk őt klasszikus francia darabokban, mint például elegáns, de vadító blézerekben, csinos magassarkúban, és nőcis kistáskákkal.

 

Színes és merész

Az új szezonban Emily bátran használja a színeket és a mintákat, hogy egyedi és vibráló megjelenést érjen el. Emily soha nem félt attól, hogy az élénk színeket összekeverje a még élénkebb színekkel. A negyedik évadban egy virágos kelly-zöld felsőben és rövidnadrágban vonul végig Párizs utcáin egy hozzáillő zöld szövettáskával, és egy rövidített rózsaszín kardigánban.

 

Romantikus és nőcis 

A romantikus párizsi környezethez illően Emily sokszor visel lágy és nőies ruhákat. A virágos minták, a mutatós színek és különleges szabások mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a megjelenése egyedi és csajos legyen.

 

Visszafogott de sikkes

Emily nem teljesen mellőzi az olyan klasszikus színkombinációkat, mint a fekete és a piros. Egy hűvösebb napon egy elegánsan felkötött konttyal, vagy az őszi kockás kabátjával, és egy mini válltáskával egy igazi dívát láthatunk a képernyőn.

 

Szőrme-bunda kisasszony

Emily a merész színek, a virágos minták, és a francia sikk mellett a vintaget is visszahozza kicsit a ruhatárába. Előszeretettel hord az új évadban bunda-kabátot, térdig érő csizmával, és tengerész stílusú sapkával. Mondanunk sem kell, hogy mennyire imádjuk ezt a szettjét (is)!

 

Az Emily Párizsban új évada nemcsak szórakoztató, hanem inspiráló is a divatkedvelők számára. Emily ruhái bemutatják, hogyan lehet ötvözni a klasszikus francia eleganciát a modern és merész stílussal. A sorozat jelmeztervezői, Patricia Field és Marylin Fitoussi, ismét bebizonyították, hogy a divat művészet, és minden egyes outfit mögött alapos tervezés és kreativitás áll.

 

Ne hagyd ki az új évadot, és meríts ihletet Emily párizsi kalandjaiból és ruhatárából!

Ha pedig még nem láttad, nézd meg az alábbi videót Lily Collins 4. évad beharagozójáról! Mi már nagyon várjuk:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.