Emily Ratajkowski videóra vette, ahogy egy vadidegen férfi beszólt neki a nyílt utcán: nem hagyta szó nélkül

kéretlen tanács Emily Ratajkowski beszólt
A szerző és modell tökéletes választ adott, miután egy ismeretlen férfi azt mondta neki, hogy vegyen fel egy pólót. Emily Ratajkowski egy rövid videót posztolt az esetről a TikTok oldalán amin a rajongói teljesen kiakadtak.

Emily Ratajkowski megosztott egy videót TikTok oldalán, amelyben egy New York-i utcán sétál egy tank topban. A videóban egy férfi, aki biciklivel halad el mellette, odaszól neki, hogy: "Lány, vegyél fel egy pólót!" Emily erre a jelenetre reagálva Charli XCX 365 című dalának egyik részletét használta fel a legújabb és sokat emlegetett albumáról, amelynek szövege azt kérdezi: Ki a fene vagy te? Ezzel az üzenettel Emily ironikusan utalt arra, hogy nem hagyja magát bántani vagy ítélkezni mások által.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski videóra vette, ahogy egy vadidegen férfi beszólt neki a nyílt utcán
Forrás: GC Images/Gotham

Emily Ratajkowski mellé álltak a kommentelők

A videó megosztása után sok rajongó kiállt Emily Ratajkowski mellett. Egyesek megdöbbentek, hogy valaki így beszélhet Emilyvel, míg mások azt mondták, hogy mindenki úgy öltözködjön, ahogy szeretne, és nem érdemes reagálni az ilyen megjegyzésekre. Egy kommentelő azt is megjegyezte, hogy Emily Ratajkowski, mint híresség, is tapasztalhatja, hogy az átlagos nők hogyan érzik magukat hasonló helyzetekben és milyen bánásmódban részesülnek néhány férfi által. 

@emrata

famously not demure, famously not mindful.

♬ 365 - Charli xcx

 

A leírásában Emily hozzátette: "Híresen nem szerény, híresen nem figyelmes." 

Ezzel a legújabb TikTok trendre utalt, amely jelenleg uralja az internetet. 

A TikTok trendet Jools Lebron indította el, aki egy videóban arról beszélt, hogyan érdemes a nőknek öltözködniük a munkahelyen. Lebron azt javasolja, hogy a munkavállalók válasszanak visszafogott megjelenést. Azt ajánlotta a dolgozóknak, hogy a szerény megjelenésre összpontosítsanak - ami a jelek szerint az internet nagy részénél visszhangra talált.

 A videóban hangsúlyozza továbbá, hogy munkahelyen a sminknek diszkrétnek és ízlésesnek kellene lennie, kerülve a feltűnő, túlságosan élénk színeket. Lebron azt is megjegyzi, hogy sok lány az interjúra és a munkahelyre másképp öltözik, mint ahogyan az elvárható lenne. "Nem nézek ki bohócnak, amikor dolgozni megyek. Nem túlzom el a sminket. Nagyon figyelek arra, hogyan nézek ki munkában. Látod, mennyire ápolt vagyok? Ahogyan az interjúra megérkeztem, úgy megyek dolgozni is.” -mondta videójában, majd hozzáfűzte: „Nem visszafogott, hanem nagyon szerény vagyok. Nagyon figyelek arra, hogyan öltözködöm. Látod a felsőmet? Csak egy kis dekoltázs látszik, nem túl sok. Figyelj arra, miért vettek fel téged.”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.