Nem tervez esküvőt Liam Hemsworth és barátnője: ez az oka

Warner Bros. Pictures Present The UK Premiere Of "Furiosa: A Mad Max Saga"
Getty Images for Warner Bros. Pi/Warner Bros. Pictures Present The UK Premiere Of "Furiosa: A Mad Max Saga" - John Phillips
Liam Hemsworth modell esküvő párkapcsolat
Liam Hemsworth és Gabriella Brooks boldogan élnek együtt, de nem terveznek összeházasodni. A közeljövőben biztosan nem lesz esküvő, és ismerőseik szerint az is lehet, hogy hivatalosan soha nem is fogják összekötni az életüket. Vajon miért döntöttek így?

Nincsenek jó tapasztalatai a házassággal Liam Hemsworth-nek. Miután 10 év együtt járás, egy eljegyzés, majd lefújt esküvő után 2018-ban végül mégis feleségül vette Miley Cyrust, már több volt a kapcsolatukban a balhé, mint az öröm, így nem sokáig élvezhette a házaséletet: 2019-ben végleg elváltak útjaik az énekesnővel. 

esküvő, liam hemsworth, gabriella brooks
Nem tervez esküvőt Liam Hemsworth és Gabriella Brooks
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In London- May 17, 2024

Az esküvő nem központi kérdés az életükben

Az ausztrál színész nem sokkal később ismerkedett meg Gabriella Brooks modellel, akivel szerelemben és harmonikus párkapcsolatban él, köszönhetően arról, hogy az alapértékrendjük nagyon hasonló, mindketten ugyanúgy állnak az élethez és ugyanúgy gondolkodnak a családról, mint értékről. Gabriella 2021-ben a kapcsolatukról azt mondta, hogy a szakmájából adódóan az életének sokkal nagyobb része kerül a nyilvánosság elé, mint szeretné, ezért megtanulta, hogy vannak dolgok, amelyeket jobb magában tartania. Számára ez a szerelem Liam Hemsworth-szel fontos és szent, és bár őszintén megérti az emberek érdeklődését, megtartja magának. 

Közel öt év randizás után Hemsworth és Brooks kapcsolata továbbfejlődött, együtt élnek hazájukban, Ausztráliában. A színész családja tárt karokkal fogadta a modellt, és imádják, hogy milyen könnyen beilleszkedett közéjük. Egy a párhoz közeli forrás azt nyilatkozta, hogy noha a színész és a modell nagyon boldog, akár jöhetne is az esküvő, de úgy érzik, nincs szükségük papírra, és arra, hogy hivatalossá tegyék a párkapcsolatukat. 

Mivel nagyon keveset osztanak meg magánéletükből, sokakban kétségek merültek fel a kapcsolat komolyságával, sőt a létezésével kapcsolatban is, ám a pár nemrég az Instagramon osztott meg fotókat közös görögországi nyaralásáról.

Liam Hemsworth a képekhez azt írta: „Görögország, milyen csodálatos hely”.

Párja szintén osztott meg fotókat a nyaralásról, amelyek egyikén a színész épp a tengerben úszik. Tehát a kapcsolat él, a két híresség virul, de esküvő ennek ellenére sem lesz, legalábbis nincs hír róla, hogy tervben lenne. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.