Eva Longoria bikiniben mutatta meg elképesztő alakját: kisfiával pancsolt

96th Annual Academy Awards - Arrivals, Eva Longoria Oscar 2024
Getty Images/96th Annual Academy Awards - Arrivals - Rodin Eckenroth
spanyolország Eva Longoria Bikini
A színésznő a spanyol tengerparton élvezi a nyarat családja társaságában. Eva Longoria bikiniben mutatta meg alakját, de kisfiával közös képet is mutatott a színésznő a rajongóknak.

Eva Longoria élvezi a meleget és a strandot, ezt pedig a követőinek is megmutatta. Családjával együtt nyaral, a tengerparton készült fotókat pedig Instagram-történetében tette közzé: bikiniben és a kisfiával együtt is láthatjuk.

Eva Longoria
Eva Longoria bikiniben mulat a spanyol tengerparton
Forrás: Getty Images

Eva Longoria bikiniben élvezi a családi nyaralást

Eva Longoria családjával éppen Dél-Spanyolországban múlatja az időt, Marbella városában élvezik ki a nyarat. A 49 éves színésznő fehér, virágmintás bikiniben mutatta meg elképesztő alakját az Instagram-követőinek, de nem ez az egyetlen felvétel, amit a családi időtöltésről közzétett. Kisfiával közös felvételt is posztolt, amelyen egyértelműen látható, hogy anya és fia mennyire közel állnak egymáshoz. A hatéves Santiago bizonyára nagyon élvezte a tengerparti időtöltést.

Eva Longoria a spanyol tengerparton bikiniben
Eva Longoria a spanyol tengerparton bikiniben
Forrás: Instagram/Eva Longoria
Eva Longoria és kisfia
Eva Longoria és kisfia
Forrás: Forrás: Instagram/Eva Longoria

Eva Longoria Spanyolországban él

A színésznő nemcsak nyaral Marbellában, családjával együtt végleg otthagyták Los Angelest. „Eva és José végleg elhagyja Los Angelest, és újra eladásra kínálják az otthonukat" - árulta el egy forrás. Vagyis a Los Angeles-i otthonuk még nem kelt el, de ez nem akadályozza őket a költözésben, ugyanis már megvásárolták az otthonukat Spanyolországban. Egy hat hálószobás, hét fürdőszobás megavillát vettek Marbellában. „Olyan helyen akarják felnevelni a fiukat, ahol a természet és a szépség veszi körül, és nem szippantja be az egész hollywoodi körforgás." Eva Longoria és férje, José Bastón tehát - akik 2016-ban mondták ki a boldogító igent - Európába tették át székhelyüket, mivel a színésznő már mindent megkapott Holywoodtól, amit szeretett volna. 

A spanyolországi villájukat 2023-ban vásárolták. Az 1531 négyzetméteres luxusotthon beltéri medencével, szaunával és korszerű otthoni edzőteremmel is büszkélkedhet.

 A pár Nicolás Escanez építészt és belsőépítészt bízta meg az ingatlan felújításával. Eva Longoria 20 éve szeretett bele a spanyol tengerparti városba, amikor először ott járt. Megfogadta, hogy egyszer ott fog élni, de az álmaik otthonát csak 2023-ban találták meg. 

„Megnéztem néhány helyet, de nem találtam olyat, amilyet szerettem volna. Végül 2023 elején ez a ház picara került. Felújításra szorult, de pont olyan méretű és elhelyezkedésű volt, amilyet én kerestem. Így hát, kihasználva, hogy éppen Barcelonában forgattam, lejöttem és még aznap megvettem" - árulta el korábban Eva.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.