Megszólalt Harry herceg régi barátja: „Nagyon hiányzik neki az Egyesült Királyság és szeretné, ha szeretnék"

Invictus Games Düsseldorf 2023 - Opening Ceremony
Getty Images/Invictus Games Düsseldorf 2023 - Opening Ceremony - BSR Agency
brit királyi család barát vallomás Harry herceg
A sussexi házaspár négy évvel ezelőtt hagyta el a brit királyi családot, és a napfényes Kaliforniába költöztek. Azonban a dolgok nem alakultak úgy, ahogyan Harry herceg szerette volna – állítja egy régi barátja. Harry "dühös", azt szeretné, hogy a közönség ugyanúgy szeresse őt, mint bátyját, Vilmos herceget – mesélte az ismerős.

2020-ban Harry herceg és felesége, Meghan úgy döntött, hogy otthagyják a brit királyi családot, és Amerikába költöznek, hogy ott neveljék fel gyermekeiket, Archie-t és Lilibetet. A pár jelenleg a Los Angeles környéki Montecitóban él, messze a herceg brit rokonaitól. Azóta Harry csak néhány alkalommal tért vissza az Egyesült Királyságba, például Fülöp herceg és a néhai királynő temetésére. A herceg kitart amellett, hogy nem érzi biztonságosnak, ha a családját magával vinnl, de barátai szerint "elszigeteltnek" érzi magát, és hiányzik neki a régi élete.

Harry herceg, Vilmos herceg
Vilmos és Harry herceg
Forrás: Getty Images

 

Harry herceg boldogtalan?

A Sunday Times szerint a herceg vágyik arra, hogy ugyanolyan szeretetet kapjon, mint bátyja és sógornője, Katalin hercegné. A lap egy forrást idéz, aki Harry egyik legrégebbi barátja, és még mindig tartják egymással a kapcsolatot. A forrás így nyilatkozott: 

"Dühös a fiú. A dolgok nem alakultak úgy, ahogyan szerette volna. Azt hiszem, kétségbeesetten hiányzik neki az itteni élet, és szeretné, ha többre becsülnék. Bárki, aki ismeri őt, tudja, hogy inkább azt szeretné, ha itt lenne mindenki kedvence, ahogy Vilmost és Katalint is szeretik."

Egy másik barát így folytatta a lapnak: 

"Tudom, mennyire fontos számára a boldog, rendezett családi élet, de ha ő vagy, ennél többet kell tenned. Végleg elszigetelődött a családjától és a legtöbb régi barátjától, olyan környezetben, ahol a barátságok nem olyanok, mint amelyeket fiatalemberként kötött. Régebben imádott esténként eljárni a pubba, és a barátaival lógni. Talán más ember lett belőle, de azt gondolom, hogy a kaliforniai életstílus nem igazán illik hozzá. Most, hogy mindezt láttuk, mi maradt neki? Látszólag irigylésre méltó életmód – de a Harry, akit én ismerek, nem hiszem, hogy ilyen fényűző száműzetésre vágyott Kaliforniában."

Meghan durva parancsokat ad Harrynek is

Harry herceg és Meghan Markle múlt csütörtökön érkeztek Kolumbiába az alelnök meghívására. A házaspár, akik 2020-ban vonultak vissza a királyi családbeli hivatalos feladataiktól, azért érkeztek Bogotába, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák. A sussexiek igazán elegáns párként léptek a közönség elé.  Ahogy kiléptek az épületből, látszott, hogy Meghan mond valamit a férjének. Egy szájról olvasó szakember elárulta, Meghan parancsot adott férjének. Nicola Hickling professzionális ajakolvasó szerint Meghan halkan motyogott egy parancsot Harrynek, és egyszerűen csak annyit mondott: "kéz", mire ő azt válaszolta: "Tessék”. Ez utasítás volt arra, hogy Harry fogja meg Meghan kezét.


 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.