Félmeztelenül élvezte a napsütést Heidi Klum: nem sokat bízott a képzeletre - FOTÓK

66th GRAMMY Awards - Red Carpet
Getty Images for The Recording A/66th GRAMMY Awards - Red Carpet - Neilson Barnard
félmeztelen fotók Heidi Klum
A szupermodell ismét a figyelem középpontjába került félmeztelen villantásával. Heidi Klum férjével házassági évfordulójukat ünneplik a mesés Karib-térségben, ahol ezúttal sem voltak szégyenlősek.

Heidi Klum félmeztelenül élvezte a napsütést a festői St. Barts szigetén, ahol férjével, Tom Kaulitz-cal ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat. A modell, aki nem hagyott sokat a képzeletre, csupán egy barna színű bikinialsót viselt.

Heidi Klum
Heidi Klum mostanában többet mutatkozik ruha nélkül, mint ruhában
Forrás: GC Images

Heidi Klum ismét félmeztelenül mutatkozott

A St. Barts-i utazás előtt Heidi és Tom két hónappal korábban már élveztek egy romantikus nyaralást Szardínia szigetén, Olaszországban. A modell ott is elhagyta bikinifelsőjét a tökéletes barnulás érdekében, miközben Tom mellette pihent. A Karib-térségben is nagyon jól érzik magukat, Heidi mindössze egy barna bikinialsót viselt a tengerparton, ahol büszkén mutatta meg dús kebleit, még az sem érdekelte, hogy fotózzák. A róla készült képek megtekintéséhez kattints ide. 

Heidi Klum topless mutatta meg magát a tengerparton

Az 51 éves Heidi nem először hívja fel magára a figyelmet pucérkodásával, azt vallja, úgy él, ahogy csak szeretne. Korábban arról nyilatkozott, elfogadja, hogy nem mindenki kedveli őt, sőt, van akit idegesít, azoknak azt javasolja, ne kövessék a közösségi oldalán. Ezekkel a képekkel azt is bebizonyította, hogy rajta bizony nem fog az idő: hiába töltötte be az 51-et, ő még mindig pontosan olyan dögös, mint a pályája elején. Közel húsz évvel fiatalabb férjével pedig rácáfoltak a közhelyekre és a korkülönbség ellenére is remekül megvannak és dúl köztük a szerelem. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.