Jennifer Lopez dühös, és megalázottnak érzi magát Ben Affleck akciója miatt

Jennifer Lopez
NurPhoto - via AFP
válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Ben Affleck állítólag csak az énekesnőt akarja megvédeni, de ellenkező hatást ért el. Jennifer Lopez úgy érzi, férje megalázta őt, és dühös rá, elsősorban a gyerekeik miatt. Az egykori álompár mára már egyáltalán nem beszél egymással.

A sztárpárt elborítják a válásuk körüli pletykák, különösen azóta, hogy kiderült, már aláírták az iratokat, csak még nem adták be a bíróságra a keresetet. Egyes források szerint Ben Affleck tartotta vissza a válási papírokat, de csak azért, hogy megvédje Jennifer Lopezt. Ám ez az énekesnőnek nem tetszik. Ez sem.

Celebrity Sightings In New York - July 25, 2024, Jennifer Lopez
Jennifer Lopez úgy érzi, Ben Affleck megalázta őt
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In New York - July 25, 2024

Egy bennfentes szerint J.Lo egyfelől azért dühös, mert úgy érzi, a színész megalázta őt: miután telekürtölte a világot azzal, hogy Jennifer élete szerelme, két évvel ezelőtt hatalmas felhajtás közepette összeházasodtak, most meg már minden a válásról szól, és arról, hogy elmúlt a szerelem, csak fellángolás volt, pedig egyikük sem gyerek már. 

Jennifer Lopezt a gyerekek miatt is felzaklatta a válás

„Öt gyerek érintett ebben az ügyben. Két család olvadt össze a házassággal. Ezért sem fogadta el még teljesen, hogy ennyi volt, vége” — árulta el egy forrás.

Jennifernek az előző, Marc Anthonyval kötött házasságából született ikrei, a 16 éves Max és Emma, és Ben Jennifer Garnerrel közös gyerekei, a 18 éves Violet, a 17 éves Fin és a 12 éves Samuel is megsínylik a sztárpár válását.

A forrás azt is elmondta, hogy Ben azért nem adta be a döntése után azonnal a válókeresetet, hogy megvédje Jennifert.

Az elmúlt hónapokban az egykori szerelmespár jegygyűrűk nélkül mutatkozott, és úgy tűnik, ezt a házasságot már senki és semmi nem mentheti meg. A két híresség már egyáltalán nem beszél egymással, sem személyesen, sem telefonon. Hogy miért nem adják be az egy hónapja aláírt papírokat, nem tudni, állítólag még nincs abban a szakaszban a válás, egyelőre a megállapodás szakaszánál tart, ügyvédeket még nem kértek fel, kizárólag a pénzügyi tanácsadóikon keresztül tárgyalnak. 

Korábban egy másik bennfentes elmondta, hogy amint mindenben megegyeztek, közös nyilatkozatot fognak kiadni a válásról. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.