Jennifer Lopez megszólalt a válásával kapcsolatban: ezeket mondta

Jennifer Lopez, Ben affleck
Getty Images - Emma McIntyre
hollywood Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A színésznő és férje egyáltalán nem beszélnek a nyilvánosság előtt házasságuk válságról. Jennifer Lopez most azért odavetett néhány szót az újságíróknak.

Már hónapokkal ezelőtt lehetett tudni, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának valószínűleg vége. Ahogy teltek a hetek, egyre inkább világossá vált, hogy a pletykák igazak, de kamerák előtt még egyikük sem beszélt arról, min mennek keresztül és milyen terveik vannak a jövőre nézve. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck között hatalmas volt a szerelem 
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck hol hordták, hol nem, a jegygyűrűjűket

Az összetartozásukat jelképező ékszer nem egyszer megzavarta a rajongókat. Ugyanis az elmúlt hónapokban, hol az egyikük viselte a jegygyűrűjét, hol a másikuk, sőt, volt, hogy mindkettőjük ujján ott csillogott és előfordult, hogy egyikük sem hordta. A sztárpár ezzel vegyes jelzéseket küldött a világnak: így egyre többekben merül fel a kérdés: vajon csak szórakoznak velünk? Ekkor merült fel az is, hogy házasságuk válsága csak figyelemelterelés, amivel Jennifer karrierjének hullámvölgyét próbálják eltussolni.

Azóta elkészültek a válási papírok is

A válság híre úgy tűnik, nem volt vaklárma, a legutóbbi információk szerint már el is készültek a válási papírok, csak még nem nyújtották be őket a bíróságra. Ben Affleck új házat vett magának, külön töltötték a házassági évfordulójukat is és a színész a felesége szülinapján sem jelent meg. Amg Ben szinte egész nyáron Los Angelesben volt, addig Jen Hamptonsban a barátaival vakációzott. 

Újságírói kérdésre válaszolt Jennifer Lopez

Bár a pár egyik tagja sem önt tiszta vizet a pohárba, mindent, amit tudni lehet róluk, az ismerőseik pletykálták el. A TMZ munkatársa Beverly Hills lett figyelmes Lopezre, megszólította és megkérdezte, mi a helyzet a válásukkal. "Abszolút semmi" - zárta rövidre a választ JLo, aki a mai napig hol hordja a gyűrűjét, hol nem. A hét elején például, amikor lányával, Emme-mel látták Beverly Hillsben nem viselte. Jennifer egy 68 millió dolláros házat nézett meg akkor, amelynek úgy tudni a megvásárlását fontolgatja.

Nem csak a nyilvánosság előtt, de egymással sem beszélnek 

Ismerőseik szerint a pár mindkét tagja a külön életre készül. Ben - aki a minap szokatlanul boldognak tűnt -  Lopez szülinapján vette meg új házát és már JLo sem ragaszkodik a látszathoz sem. Úgy tudni, sem személyesen sem telefonon nem beszélnek egymással: mint ha várnának valamire. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.