Jennifer Lopez végigtáncolta Ben Affleck születésnapjának éjszakáját - Egyedül tombolt Bruno Mars koncertjén

Jennifer Lopez
Getty Images - MEGA
Jennifer Lopez & Ben Affleck Bruno Mars koncert Jennifer Lopez
Az énekesnő elszabadult! Ben Affleck 52. születésnapjának estéjén a szívét is kitáncolta Jennifer Lopez, aki Bruno Mars Los Angeles-i koncertjén vett részt csütörtökön.

A házassági válságának kellős közepén az 55 éves Jennifer Lopez Bruno Mars „Marry Me” című slágerére tombolt. (Egészen véletlenül az énekesnőnek is van egy ilyen című száma, és filmje is.) Az X-en egy Bennifer rajongói fiók tette közzé a videót a bulizó énekesnőről. Lopezt a színfalak mögött is látták, mielőtt Mars elkezdte volna a koncertet, és Ashton Kutcherrel is váltott pár szívélyes szót.

Ashton Kutcher, Jennifer Lopez
Ashton Kutcher és Jennifer Lopez Bruno Mars koncertje előtt
Forrás: Getty Images for Intuit Dome

 

Jennifer Lopez felköszönthette férjét

Az énekesnő valószínűleg felköszöntötte férjét, ugyanis lefotózták, amint bemegy Affleck bérelt házába, majd elhagyja azt. A héten ez már a második alkalom volt, hogy a férje rezidenciáján látták, miután hónapok óta nem találkoztak. Augusztus 12-én is volt nála, öt órán keresztül tartózkodott a lakásban.

Annak ellenére, hogy az elmúlt napokban többször is találkoztak, a válásuk még mindig folyamatban van. Sajtóértesülések szerint a dokumentumokat már véglegesítették, de még nem adták be.

Jennifer Lopez a nyár nagy részét utazással töltötte, Európában és Hamptonsban is járt, ezzel szemben Affleck a munkájára koncentrált.
Úgy tudni, a színésznek nem ez volt élete legjobb nyara, de annak ellenére jól van, hogy a nyilvánosság minden nap a válásával foglalkozik.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.