Jennifer Lopez és Ben Affleck válását már hónapokkal ezelőtt megjósolta Jane Fonda

2024 Hollywood Climate Summit Jane Fonda
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Jane Fonda figyelmeztetés
Jane Fonda már korábban figyelmeztette barátnőjét, hogy túlságosan a felszínre koncentrál a házasságában a belbecs helyett. Jennifer Lopez dokumentumfilmjében hangzott el a figyelmeztetés a fitneszkirálynőtől, aki már akkor látta, hogy az énekesnő és Ben Affleck házassága csúfos véget fog érni.

„Olyan érzés, mintha bizonyítani akarnál valamit, ahelyett, hogy megélnéd a kapcsolatod. Minden fotón az látható, hogy csókolóztok és ölelkeztek” — így figyelmeztette Jane Fonda Jennifer Lopezt a sztár The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmjében.
 

UCLA Longevity Center's 20th Anniversary ICON Awards, Jennifer Lopez, jane Fonda
Jane Fonda figyeleztette Jennifer Lopezt: rossz úton halad
Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images

Miközben Jennifer Lopez és Ben Affleck hónapok óta tartó találgatások után hivatalosan is pontot tesznek házasságuk végére, a közösségi média felhasználói egy nagyon egyértelmű figyelmeztető jelre emlékeznek, amit Jennifer Lopez barátnője, Jane Fonda mondott a sztár és Ben Affleck házasságáról.

Jane Fonda figyelmeztette Jennifer Lopezt: sok a felszín, kevés a belső érték

Jennifer Lopez idén februárban bemutatott The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmjében tett néhány megjegyzést Jane Fonda a két sztár kapcsolatáról:

„Szeretném, ha tudnád, hogy nem egészen tudom, miért, de úgy érzem, hogy hiszek benned és Benben. Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon szeretném, ha ez működne” — kezdte Fonda, mielőtt megosztotta fenntartásait Jennifer Lopezzel. Majd így folytatta: 

„Azonban ez az én aggodalmam, hogy túlságosan azt érzem, hogy megpróbálsz bizonyítani valamit, ahelyett, hogy egyszerűen csak megélnéd (a kapcsolatot). Tudod, minden második fotón csókolóztok és ölelkeztek” — hívta fel az énekesnő figyelmét barátnője a visszásságokra, ám Lopez csak nevetett a megjegyzéseken, és azt mondta: „Mi csak éljük az életünket”.

Fonda azonban nem hagyta annyiban, és felhívta Jennifer Lopez figyelmét a Grammy-gálán készült fotókra, amelyeken Ben Affleck unottan néz a kamerákba. Ám J.Lo elhessegette az aerobik királynőjének aggodalmait. 

Végül Jane Fondának lett igaza, Jennifer Lopez házassága kudarcba fulladt, és ma már ő és Affleck is csak a hivatalos döntésre vár.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.