Lisa Kudrow kevésnek érezte magát a Jóbarátok szerepére: neki mondott köszönetet

Matt LeBlanc Jóbarátok Lisa Kudrow
A színésznő folyamatos komplexussal küzdött a forgatások során. Lisa Kudrow a Jóbarátok felvételein Matt LeBlanc mellett tudott kikapcsolni.

Lisa Kudrow a Sirius XM show-ban mesélt arról, hogy Matt LeBlanc hogyan segített enyhítenie a szorongásán, amit eleinte nap mint nap átélt, amikor a Jóbarátok című sorozatban Phoebe Buffay bőrébe bújt. 

Lisa Kudrow úgy érezte, Matt LeBlanc mindig megnyugtatja a Jóbarátok forgatásain 
Lisa Kudrow úgy érezte, Matt LeBlanc mindig megnyugtatja a Jóbarátok forgatásain 
Forrás: Getty Images

Lisa Kudrow-nak kihívás volt a Jóbarátok 

"Ez az, amire szükségem volt" - nyilatkozta a színésznő, aki nem tagadja, Matt LeBlanc segített neki kijutni a negatív spirálból, ami két évadon keresztül is eltartott, mert rengeteget agyalt azon, hogyan lehetne még jobban megformálnia Phoebe-t, akit egyébként eleinte nem is főszerepnek szántak. Lisa már korábban is beszélt arról, hogy Jennifer Aniston és Courteney Cox mellett folyamatos kisebbségi komplexussal küzdött, sokáig úgy érezte, nem is méltó a szerepre, holott a Jóbarátok és benne a karaktere is nagyon népszerű volt. 

COURTENEY COX, DAVID SCHWIMMER, JENNIFER ANISTON, LISA KUDROW, MATT LEBLANC and MATTHEW PERRY in FRIENDS, 1994, directed by GAIL MANCUSO, GARY HALVORSON, JAMES BURROWS, MICHAEL LEMBECK and PETER BONERZ. Copyright WARNER BROS. TELEVISION.
A Jóbarátok legendás hatosa
Forrás: Warner Bros

Matthew Perry halála után nézte újra a sorozatot

"A forgatások alatt gyakran mérges voltam magamara, elégedetlen voltam, hogy nem vagyok jobb. De Matt mindig ott volt és megerősített abban, hogy teljesen jól érzem a karaktert. A legtöbb gondom a harmadik évadban volt, úgy éreztem, korábban jobban ment: Matt azt mondta, már nem kell felépítened a karaktert, az megvan, már tudod, ki Phoebe" - emlékezett vissza Kudrow, aki Matthew Perry halála után vette rá magát, hogy végignézze a Jóbarátokat. "Korábban rá nem tudott volna venni erre senki: de most Matthew miatt néztem meg, ő volt a fontos, nem magamra figyeltem" - tette hozzá és arról is beszélt, hogy néha csak 1-1 epizódott nézett meg, más napokon sorozatmaratont tartott, ám korábban így nyilatkozott: "Ha meglátom, hogy ez megy a tévében, azonnal elkapcsolok. Úgy gondolom, nem tetszenék saját magamnak, így jobbnak látom nem kockáztatni..."  

 

Lisa Kudrow a Jóbarátokban, 1. évad
Lisa Kudrow sokáig félt, hogy nem elég jó
Forrás: AFP

Idegesítette a stúdióközönség nevetése

Két évtizeddel azután, hogy leadták a a Jóbarátok utolsó epizódját, a színésznő bevallotta, mi az, amit egyáltalán nem szeretett benne. Ez pedig a stúdióközönség nevetése volt, amiről azt mondta, hogy még mindig kísérti őt. 

 

"Sokkal hosszabban nevettek egy poénon, mint amennyire vicces volt: irritáló volt és egyáltalán nem találtam őszintének" - nyilatkozta és azt is kifejtette, hogy a sorozat nem a stúdióközönségnek készült, hanem tévénézőknek. Hozzátette, ha egy színdarab lett volna, nem így érez, de a forgatáson ez nagyon zavaró volt

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.