Matt Damon kiborult: sokkolta lánya új élete

Matt Damon
WireImage for Vanity Fair/Stefanie Keenan/VF24 -
család Matt Damon egyetem
Az idő rohan, ha sztár az ember, ha nem Matt Damon gyerekei is kirepülnek, elsőként Isabella lánya készül elköltözni otthonról, hogy új életet kezdjen New Yorkban, ahol idén ősszel kezdi el az egyetemet. A színésznek már csak náhány hete van hátra, és imádott lánya elhagyja a szülői házat, ami igencsak megviseli a sztárt.

Lánya közelgő távozása „szürreális” élményt jelent minden apa számára. Nincs ezzel másképp Matt Damon sem, aki egy nemrégiben adott interjúban bevallotta, hogy olyan, mintha csak tegnap lett volna, amikor Isabella lánya született és csecsemő volt. Egy interjúban elmondta, hogy fel kellett hívnia a barátai, hogy megkérdezze, ők hogyan dolgozták fel ezt a helyzetet.

Amazon Studios' World Premiere Of "AIR" - Arrivals, Matt Damon and his family
Matt Damon és családja  mellette Isabella, aki néhány hét múlva kirepül a családi fészekből
Forrás: FilmMagic/Amazon Studios' World Premiere Of "AIR" - Arrivals

Matt Damon lánya, Isabella júniusban érettségizett 

A gimnázium, ahova járt ennek kapcsán megosztott egy Instagram-posztot: 

„Gratulálunk, Bella! Bella, a megfigyelő szellemesség, a megfontolt próza és a rendíthetetlen magabiztosság egyedülálló keveréke kitörölhetetlen nyomot hagyott közösségünkben. Az identitásod magabiztos felvállalása mindannyiunk számára inspiráló volt.”

Isabella mellett Matt Damonnak és feleségének, Luciának még két lánya van, a 15 éves Gia és a 13 éves Stella. Felesége, a brazil származású Luciana Arbello Barrosónak már volt egy lánya, amikor a színésszel összeházasodtak, a ma már 25 éves Alexia, akinek életében az apaszerepet négyéves korától a sztár töltötte be. 

Isabella 2006-os születése fordulópontot jelentett Matt Damon életében, és megváltoztatta a prioritásait. „Korábban tényleg nem volt életem a filmeken kívül. Egész nap dolgoztam, edzőterembe mentem, majd lefeküdtem aludni. Most már van családom, munka után hazamegyek” - mondta el egy 2006-os interjúban. Matt Damon és Isabella kapcsolata rendkívül szoros, a sztár állítja, az egyik legviccesebb ember, akivel valaha találkozott, a lánya, aki apja szerint csak akkor nézi meg a filmjeit, ha a kritikák kimondottan rosszak. Az olyan filmjeit, amelyeket dicsérik, csak pozitívan írnak róla a lapok, inkább kihagyja.
Noha Isabella elköltözik, attól nem kell félnie Matt Damonnak, hogy ritkán találkoznak majd, hiszen a család az év nagyobbik részében New Yorkban tartózkodik. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.