Michael Jackson lánya: ilyen luxusban él most Paris Jackson

Paris Jackson
Getty Images/Cesc Maymo -
luxusotthon Michael Jackson Paris Jackson villa
Paris Jackson bepillantást engedett 3,8 millió dolláros Los Angeles-i házába. Michael Jackson lánya még csak 26 éves, de pazar körülmények között él, otthonát macskájával osztja meg.

Michael Jackson lánya a közösségi médiában tett közzé egy posztot, ahol exkluzív betekintést nyújtott különleges Los Angeles-i otthonába. Paris Jackson villája tükrözi a fiatal nő egyedi ízlését. Az ingatlanban keverednek a modern dizájn és a vintage elemek. A különleges hangulatú lakás helységei mellett Kavi macskája is szerepelt a képeken, aki Paris hűséges társa.

Paris Jackson, Michael Jackson lánya
Paris Jackson, Michael Jackson lánya Hollywood Hills-i otthonát 2022-ben vásárolta 3,8 millió dollárért
Forrás: Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis

Paris Jackson Instagramon mutatta meg különleges otthonát és imádott cicáját, Kavit 

A 26 éves énekesnő és modell közel sem tölt annyi időt a reflektorfényben, mint néhai híres apja, de időnként azért megoszt néhány személyes információt rajongóival a közösségi médiában. Legutóbb két éve vásárolt Hollywood Hills-i otthonába engedett bepillantást, ahol macskájával él együtt. Néhány olyan képet osztott meg, amiből látszik, hogy igazi otthont varázsolt házából.

Az első képen a cica az ablaknál ül, majd két képen Paris dekoratív fürdőszobájában a porcelán mosdókagylóban henyél. A többin egy polcon belül egy sor lemez mellett fotózta le cicáját Paris, az utolsó képen pedig az ágyában összebújva láthatóak. Az édes cicás képek láttán a rajongók teljesen odáig voltak és persze a sztár vintage stílusú házát is dicsérték. A fotók feltehetően arról a Hollywood Hills-i otthonról készültek, amelyet Paris 2022-ben vásárolt 3,8 millió dollárért, és amely egykor a hollywoodi aranykor sztárjának, Rock Hudsonnak a tulajdona volt. A rezidenciát első otthonának, egy Topanga Canyonban lévő háznak a 2020-as eladása után vásárolta, amelyet 2,3 millió dollárért adott el.

Az Architectural Digest szerint a Hollywood Hills-i ingatlan három hálószobával és két hatalmas fürdőszobával rendelkezik, és körülbelül 3000 négyzetméteren terül el. Van egy garázs, amelyet zenei stúdióvá alakítottak, egy mozi, valamint egy erdős terület és egy sós vizes medence is tartozik az ingatlanhoz.

Michael Jackson gyerekei a nyilvánosság előtt nőttek fel

Jackson temetésén a lánya, Paris mindössze 11 éves volt, de egy világ könnyezte meg búcsúszavait: „Születésemtől óta a legjobb apa volt, akit csak el tudtok képzelni. És csak azt akarom mondani, hogy nagyon szeretem őt” — zokogta a kislány a mikrofonba. Paris, a néhai világsztár egyetlen lánya zenei, modell- és színészi munkájával hívja fel magára a figyelmet. A korábban mindig fegyelmezettnek tűnő Paris apja halála óta mentális nehézségekkel küzdött és küzd a mai napig. 2019-ben gyógyulása érdekében kezelést kért, azóta nyíltan beszél a kihívásokról, amelyekkel meg kellett és még mindig meg kell küzdenie, beleértve a tizenévesen elkövetett öngyilkossági kísérleteit is. Apja zenei nyomdokaiba lépve Paris több zenekarban is énekel, és kislemezei mellett egy teljes albumot is kiadott. Zenei karrierje mellett Paris a modellkedésben és a színészetben is letette a névjegyét, a KVD Beauty arca lett, valamint televíziós műsorokban és filmekben is szerepelt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.