Nicole Kidman férje elszakadt a családjától, mindezt a semmiért: sajnálatos fejlemény - VIDEÓ

Summerfest Music Festival 2024 Keith Urban
Billboard via Getty Images/Summerfest Music Festival 2024 - Billboard
meglepetés Nicole Kidman videó Keith Urban
Az ausztrál-amerikai zenész, Keith Urban legutóbb Párizsban tartózkodott a 2024-es nyári olimpiai játékokon feleségével és lányaival. Mindössze néhány nappal ezután Nicole Kidman férje már ismét úton volt, hogy folytathassa észak-amerikai turnéját. Azonban az 56 éves Urban sajnálatos fejleménnyel szembesült, amikor az egyik fellépése elmaradt.

Keith Urban és zenekara a hétvégén a kanadai Alberta állambeli Camrose-ban megrendezett Big Valley Jamboree country zenei fesztivál egyik fő előadójaként léptek volna fel. Azonban néhány órával a koncert kezdete előtt a rendezvény szervezői kénytelenek voltak lemondani a show-t a várható viharos időjárás miatt. Nicole Kidman férje azonban nem akarta cserben hagyni a rajongókat, így meglepő döntésre szánta el magát a zenekarával.

Keith Urban, Nicole Kidman férje
Nicole Kidman férje meglepte a rajongóit
Forrás: Getty Images

Nicole Kidman férje meglepte a rajongókat

A fesztivál szervezői által kiadott közleményben ez állt: "A közeledő viharos időjárás miatt az eseményt további értesítésig elhalasztjuk. Kérjük, nyugodtan haladjanak a legközelebbi kijárathoz, és menjenek a Marketplace Tradeshow épületébe vagy a Cook County Saloonba." 

Azonban egy órával később újabb közlemény jelent meg: "Az extrém időjárási körülmények miatt az eseménynaptár további programjai elmaradnak"  - ami a fesztivál végét jelentette. "Várjuk, hogy 2025-ben újra találkozzunk mindenkivel." A rajongók csalódottak voltak a hírek hallatán, sokan visszatérítést kértek a jegyeikre.

Nicole Kidman férje azonban nagyszerű meglepetéssel szolgált saját követőinek. Bár nem tudott személyesen jelen lenni és játszani a rajongóknak, nem sokkal a koncert lemondása után Instagram Live-on keresztül játszott néhány dalt a zenekarával a turnébuszban. 

"Nagyon csalódottak vagyunk, hogy az extrém időjárás miatt a szervezőknek le kellett mondani a koncertet…"  - magyarázta, majd folytatta: 

"Mindannyian a buszban vagyunk a színpad mögött, és játszani akartunk nektek!" 

A rajongók örömmel látták, hogy a zenész jókedvű maradt és játszott nekik: "Tisztelet!! Ez az, amit egy fantasztikus művész tesz – szívét és lelkét adja a színpadon és a színfalak mögött is."

Nicole Kidman gyönyörű lányaival és férjével élvezi a párizsi olimpiát

A párizsi olimpián több fotó is készült Nicole Kidman családjáról, ugyanis mindannyian együtt utaztak a játékokra, hogy szurkolhassanak a versenyzőknek. És ha már a divat fővárosában vannak, nem hagytak ki egyéb rendezvényeket sem, vagyis úgy tűnik, meglehetősen jól mulatnak.  A 16 éves Sunday Rose és a 13 éves Faith Margaret élete nem hasonlít a velük egykorú tinikére, de édesapjukéra annál inkább. Keith Urban népszerű countryénekes ugyanis elárulta, amikor ő volt fiatal, szintén rengeteget utaztak a családjával. „Gyerekkoromban a családunk sokat költözött. Számomra a 'szülőváros' mindig is inkább a családomat jelentette, és egy helyet, ami bennem van - valahol, ahol megtalálom a középpontomat” - írta Keith az Instagramon Keith egy fiatalkori fotója mellé, amivel új kislemezét, a Heart Like A Hometownt népszerűsíti.

Keith Urban nemrég megnyílt arról is, hogy milyen komoly függőségekkel küzdött még a Nicole Kidmannel való kapcsolata elején. „2006-ban házasodtunk össze, és alig négy hónapja voltunk házasok, a függőségeim, amelyek ellen nem tettem igazán semmit, szétverték a kapcsolatukat” - mondta. Alkohol- és drogproblémákkal egyaránt küzdött, és úgy döntött, hogy változtat, Nicole Kidman pedig mindenben támogatta.

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.