Spice Girls: Geri Halliwell lehúzta a rolót az újraegyesülési tervek előtt

Spice Girls Photo Shoot in Bali - April 29, 1997
Spice Girls Photo Shoot in Bali - April 29, 1997 - John Stanton
újraegyesülés Geri Halliwell Spice Girls viszály
Ginger Spice harcba indult Mel B ellen. Geri Halliwell nem hajlandó egy színpadra állni volt bandatársával, amivel lehúzza a rolót a Spice Girls újraegyesülési tervei előtt, pedig már új fellépési lehetőségekről tárgyalt a csapat, és úgy tűnt, Victoria Beckhamet is sikerül meggyőzni.

A rajongók és a banda tagjai is várják az újraegyesülést, ám a 90-es évek sztárcsapatának két tagja közötti harc meghiúsíthatja mindenki álmát. A Spice Girls egykori tagja, Geri Halliwell annyira nem bírja elviselni volt kolléganőjét, Mel B-t, hogy nem hajlandó vele egy színpadra állni, ami ellehetetleníti, hogy a lánycsapat újra összeálljon. 

spice girls
Veszélyben a Spice Girls újraegyesülése
Forrás: APA-PictureDesk via AFP

A csapat már tárgyalt az újabb fellépésekről, és még Victoria Beckhammel is felvették a kapcsolatot egy esetleges cameo megjelenése miatt, a banda pedig izgatottan várta, hogy megismételjék a legutóbbi koncertek sikereit. De bennfentesek szerint az egykori barátnők, a Ginger-Mel B páros közötti keserű szakítás éket vert a csapattagok közé, és Geri mostanra teljesen hátrahagyta a múltat és a bandát.

Mel B gúnyolódása döntheti romba a Spice Girls terveit

Egy forrás a MailOnline-nak így nyiltakozott: „Geri elég sokat szenvedett a férje és az asszisztense viszonyából adódó dráma miatt, és mostanra elvesztette a türelmét Mel B-vel és a kis piszkálódásaival és gúnyolódásaival szemben. Elhagyta a bandát, és nélküle semmi nem működik igazán. A múltban ő volt a csapat motorja, de jelenleg egyáltalán nem akar Mellel foglalkozni, nemhogy egy színpadon állni vele”.

A múlt héten Mel ismét megtréfálta egykori barátnőjét azzal, hogy „Boldog 75. születésnapot” kívánt neki az interneten egy sor, a fénykorukból származó, nem túl hízelgő fotó mellett, ami látszólag utalás volt korábbi megjegyzéseire, miszerint Geri a múltban hazudott a koráról. Bennfentesek szerint a kulisszák mögött még sok más célzás és gúnyolódás is történt, ami feldühítette Gerit, aki nehéz hat hónapon van túl, miután férje, a Forma-1-es főnök Christian Hornerről azt állították, hogy helytelenül viselkedett az egyik női asszisztensével szemben.

A forrás hozzátette: „Mindig is kényes volt a kapcsolatuk, de ez most nagyon elmérgesedett, és senki sem tudta elsimítani a dolgokat közöttük, így a viszály köztük újra elszabadult”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.