Szakított az álompár: vége Hegyes Berci és Vágner Fanni szerelmének?

Szabolcs László -
Hegyes Berci Vágner Fanni szakítás
Hatalmas szerelem volt a Dancing with the Stars táncosa és párja, Vágner Fanni között. Hegyes Berci rengeteg közös fotót, videót posztolt, a szerelmesek szemmel láthatólag boldogok voltak. Ám valami megváltozott. Minden jel arra mutat, hogy szakított az álompár.

A Dancing with the Stars táncosa, Hegyes Berci és párja Vágner Fanni rendszeresen örvendeztették meg a közösségimédia-felhasználókat közös fotóikkal és videóikkal. Ám az utóbbi időben a táncos oldalán már nem láthatóak új posztok, amelyeken együtt szerepelne a párjával, Fannival, ezért sokakban felmerült a gyanú, hogy szakított az álompár, vége Berci és Fanni párkapcsolatának.

Hegyes Berci és Vágner Fanni szakított az álompár
Vajon tényleg szakított az álompár, Hegyes Berci és Vágner Fanni?
Forrás: Szabolcs László

 

Vajon szakított az álompár, vagy valami más van a háttérben?

Hegyes Berci 30. születésnapját még együtt ünnepelte Vágner Fannival, ám azóta semmi hír a szerelmesekről. Azóta a táncos oldaláról eltűntek a közös fotók, Fanni pedig eltűnt az Instagramról. Pedig nyár elején még együtt nyaraltak Miamiban, ám már akkor is gyanús volt, hogy a szokásos közös posztok helyett mindketten külön-külön töltöttek fel fotókat a közösségi médiába. Ez is rengeteg embernek feltűnt, ám azóta egyre jobban gyanakszanak a követőik és rajongóik, hogy valami baj lehet kettejük között

Nem is csoda, eddig mindenhova együtt mentek, most azonban Hegyes Berci egyedül jelent meg egy esküvőn, Fanni pedig párja helyett egy barátnőjével érkezett egy exkluzív eseményre, ami eddig nem volt jellemző egyikükre se. 

A Life.hu szerette volna tisztázni a helyzetet, de sem Hegyes Berci, sem Vágner Fanni nem akart a magánéletéről nyilatkozni, azaz se nem cáfolták, se nem erősítették meg sokak gyanúját és az őket szeretők félelmét, ami szintén aggodalomra adhat okot: lehetséges, hogy vége a szerelemnek, valóban szakított az álompár. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.