Sasszemű rajongók szúrták ki, amikor Taylor Swift visszatért a Wembley stadionba

Taylor Swift's Eras Tour - Dublin
PA/AFP -
The Eras Tour Taylor Swift: The Eras Tour Wembley Stadion Taylor Swift Ed Sheeran
Nem akárhogyan érkezett vissza a sztár a Wembley Stadionba. Taylor Swift még mindig tud meglepetést okozni.

A The Eras Tour utolsó európai állomásához tért vissza Taylor Swift. Napjaink egyik legnépszerűbb előadója több koncertet is ad a napokban a Wembley Stadionban. 

Taylor Swift
Taylor Swift  a The Eras Tourjával beleírta magát a poptörténelembe
Forrás: ANP via AFP

Taylor Swift egy dobozban érkezett a Wembley Stadionba

Péntek este a sztárt már a stadion előtt hatalmas tömeg fogadta, Taylor belépője pedig igazán izgalmasra sikeredett. A pophercegnő minden tőle telhetőt megtett, hogy felcsigázza a rajongókat. A swiftie-k közül egy valaki kiszúrta, és közzé is tett egy videót, ahogy egy óriási dobozt gurítanak a koncert helyszínéhez a kulisszák mögött: onnan került elő az énekesnő és kezdte meg a koncertet.

A meglepetésvendég Ed Sheeran volt

Taylor Swifthez a koncerten csatlakozott meglepetésként legjobb barátja, Ed Sheeran is, amikor csütörtök este a londoni Wembley Stadionban megkezdte az Eras Tour európai szakaszának utolsó részét. A két közös dal, az Everything Has Changed és az End Game mixét adták elő, majd Swift megköszönte Sheerannek, hogy elfogadta a meghívását és fellépett a 92 000 rajongóból álló teltházas tömeg előtt.

 

Taylor megemlékezett a southporti késelés gyerekáldozatairól 

A koncert volt Swift első fellépése azóta, hogy terrorfenyegetés miatt a múlt héten lemondták a bécsi fellépéseket, és ez volt az első alkalom, hogy visszatért az Egyesült Királyságba a múlt hónapban Southportban történt támadás óta, amelyben három gyerek meghalt: a késelés egy 6-11 év közötti gyerekek számára tartott, Taylor Swift-témájú tánc-, jóga- és karkötőkészítő rendezvényen történt. Taylor elmondta, hogy hatalmas fájdalmat érez a történtek miatt, a  BBC úgy tudja, hogy Swift privátban felvette a kapcsolatot a támadások által érintett családokkal. 

A bécsi koncerteket terrorfenyegetés miatt lemondták 

Taylor Swift mindhárom bécsi koncertjét lemondták. Az énekesnő állítólag fenyegetéseket kapott két személytől, akik terrortámadást terveztek az augusztus 8-án csütörtökön, augusztus 9-én pénteken és augusztus 10-én szombaton esedékes bécsi koncertjeire. Az énekesnő korábban többször vallott arról, mennyire fél a lehetséges támadásoktól. „Az erőszaktól való félelmem a magánéletemben is jelen van. Katonai minőségű kötszert hordok magamnál, ami lőtt vagy szúrt sebekhez való. A weboldalak és bulvárlapok minden valaha volt lakcímemet közzéteszik a neten. Ha elég sok zaklató próbál betörni a házadba, máris elkezdesz felkészülni a rossz dolgokra. Minden nap próbálom emlékeztetni magam a világban lévő jóra, a szeretetre, amelynek tanúja voltam, és az emberiségbe vetett hitemre. Bátornak kell lennünk ahhoz, hogy azt érezhessük, hogy élünk. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb félelmeink nem uralkodhatnak rajtunk" - nyilatkozta. 

 

Kiborultak a rajongók

A rajongók természetesen visszakapják a jegyeik árát, ettől függetlenül persze nagyon csalódottak. A hazai swiftie-k TikTok oldalukon adtak hangot szomorúságuknak, van aki évek óta készült a bécsi koncertre.  Egy rajongó szerint sokkoló élmény volt, hogy néhány nappal a koncert előtt lefújták azt. "Felfoghatatlan szembesülni azzal, hogy pont mi buktuk el" - fogalmazott, egy másikuk pedig ezt mondta: "A szívem összetört, de biztonságban vagyok."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.