Vilmos herceg hatalmas titkot őrzött: hetekig rejtegetett valamit Katalin elől

Katalin hercegné és Vilmos herceg Párizsban 2017-ben
Getty Images/WireImage - Pool
eljegyzés katalin hercegné Vilmos herceg gyűrű
A pár már több mint 13 éve házas, és ma már nincsenek titkaik egymás előtt, de nem volt ez mindig így. Vilmos herceg az eljegyzésük előtt hetekig rejtegetett valamit Katalin elől.

Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolata erősebb, mint valaha. A pár 2011-ben mondta ki a boldogító igent, azóta pedig számos nehézséget vészeltek már át együtt. Nincsenek titkaik egymás előtt, de ez nem volt mindig így... Vilmos az eljegyzésük előtt hetekig rejtegetett valamit Katalin elől, persze csak azért, hogy a meglepetés minél nagyobb legyen.

Vilmos herceg és Katalin hercegné
Vilmos herceg nagy titkot őrizgetettt
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Vilmos herceg hetekig titkolózott Katalin hercegné előtt

Vilmos herceg és Katalin hercegné az egyetemen ismerkedtek meg egymással, és ugyan egyből megtalálták a közös hangot, a kapcsolatuk fokozatosan alakult barátságból szerelmmé. A herceg egyszer még szakított is Katalinnal, de miután ezen a hullámvölgyön átjutottak, már egyszer sem kérdőjelezték meg, hogy őket egymásnak teremtette az ég. A pár 2011 áprilisában kötötte össze az életét, majd három közös gyerekük született: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. 

Eljegyzésüket 2010 novemberében jelentették be, és az akkor adott interjújában az újdonsült jegyespár megosztotta a romantikus kenyai nyaralás részleteit, amely alatt Vilmos néhai édesanyja, Diana hercegné eljegyzési gyűrűjével kérte meg Katalin kezét. A herceg akkor kifejtette: „Ez az a hely, ahová apám elvitt engem és az öcsémet nem sokkal édesanyánk halála után. És amikor azon gondolkoztam, hol lenne a legjobb megkérni Katalin kezét, nem tudtam volna alkalmasabb helyet elképzelni Kenyánál, hogy féltérdre ereszkedjek." Vilmos ezután elárulta, hogy a királyi ékszerész, a Garrard által készített gyűrűt titokban egy hátizsákban hordta magával három hétig, mielőtt feltette volna a kérdést, majd a következőkkel viccelődött: „Tudtam, hogy ha ez a gyűrű eltűnik, nagy bajban leszek."

Természetesen az efajta titkok inkább a kellemes meglepetés kategóriájába tartoznak, mindenesetre Vilmosnak bizonyára rendkívül stresszes volt az a három hét, hiszen nem akármilyen ékszert cipelt magával: annak a gyűrűnek az eszmei értéke is hatalmas

Sarolta hercegnő 80 millió fontnyi ékszert örököl majd, Lilibet gyűjteménye a nyomába sem ér

Katalin hercegné és Vilmos herceg egyetlen lánya, Sarolta hercegnő hatalmas értékű ékszerkollekciót örököl majd, de természetesen Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet hercegnő is csodás darabok birtokába fog kerülni. Óriási különbség lesz azonban a két hercegnő ékszereinek értéke között: Sarolta várhatóan 82 millió font értékű ékszereket örököl majd, Lilibet kollekciója 980 ezer fontot tesz ki.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.