Channing Tatum súlyos dologgal vádolja volt feleségét, Jenna Dewant

Premiere Of Amazon's "Comrade Detective" - Red Carpet
Getty Images via AFP/2017 Getty Images - Getty Images via AFP
Magic Mike Jenna Dewan vagyonmegosztás Channing Tatum
A páros házasságát ugyan már felbontották, a pénzügyekben nem tudnak megegyezni. Channing Tatum és Jenna Dewan a Magic Mike franchise-hoz kapcsolódó vagyon felosztása miatt áll perben egymással.

Channing Tatum azzal vádolja volt feleségét, Jenna Dewant, hogy megpróbálja elnyújtani a válási procedúrát. A pár a Magic Mike franchise filmjeinek forgalmazása miatt folytatja a pereskedést.

Channing Tatum, Jenna Dewan "Magic Mike Live Las Vegas" Grand Opening
Channing Tatum azzal vádolja exfeleségét, Jenna Dewant, hogy szándékosan hátráltatja a válópert
Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images

Jenna Dewan kirúgná az ügyvédjeit, Channing Tatum szerint ez csupán egy késleltetési technika

Channing Tatum azt állítja, hogy a Dewan jogi csapata által benyújtott indítvány, amely a Glaser Weil és a Blank Rome ügyvédeinek elbocsátására irányul, „késleltetési taktika a válási ügy meghosszabbítására”. A Tatumot képviselő ügyvédek nyilatkozata szerint a színész „kimerítő erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy minden kérdést pereskedés nélkül rendezzenek ebben az ügyben”. Hozzátették, hogy Channing Tatum „számtalan egyezségi javaslatot tett, több közvetítésen vett részt, ügyvédei számos ítélettervezetet készítettek, és megpróbálta közvetlenül megoldani a problémákat”.

Dewan arra hivatkozva, hogy összeférhetetlenség áll fenn, azt kérte, hogy Tatum ügyvédjei ne vegyenek részt az eljárásban. A színésznő azt állítja, hogy az ügyvédek korábban részt vettek a Tatum tulajdonában lévő gazdasági társaságok egységeinek értékesítésében. Beadványában Jenna Dewan azzal vádolta meg Channing Tatumot, hogy a sztár megpróbálja „késleltetni a bírósági eljárást azzal, hogy megakadályozza a Magic Mike tranzakciókkal kapcsolatos releváns és lényeges dokumentumainak kiadását, amelyekhez neki is joga lenne hozzáférni”.

Jenna ügyvédei szerint Channing Tatum minden trükköt bevet, hogy késleltesse az ügy tárgyalását. Megfosztja exfeleségét a közös vagyon tisztességes és egyenlő részétől, és minden egyes nappal, amíg ez az ügy tart, Dewannak előítéletekkel kell szembenéznie.

„Amíg ez a válási ügy elhúzódik, addig továbbra is élvezni fogja azt a tisztességtelen előnyt, amit már évek óta tesz azzal, hogy a Magic Mike bevételeit anélkül szedi be, hogy Jennának kifizetné a méltányos részét” — idézi a színésznő ügyvédeit az egyik amerikai hírportál.

Dewan 2018 októberében adta be a válókeresetet Tatum ellen, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Magát a válást 2019-ben véglegesítették, de Tatum és Dewan még mindig jogi vitában van a Magic Mike franchise-hoz kapcsolódó ügyletek miatt. Dewan azt állítja, hogy Channing Tatum tartozik neki a franchise-ból származó bevételek egy ráeső részével . Tatum korábban elismerte, hogy Dewan jogosult a részesedésre, de nem ért egyet az 50 százalékos követelésével.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.