Felesége undorodik Kanye West rémisztő fémfogaitól: öklendezik, ha az ajka hozzáér

Marni - Front Row - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
Getty Images/Marni - Front Row - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025 - Arnold Jerocki
Kanye West mentális zavarok Bianca Censori
Rémisztő fémfogait mutogatta a rapper, miközben feleségével, Bianca Censorival sétált. Az ausztrál modellt teljesen kikészítik Kanye West fogai, undorítónak tartja, ahogy a leheletét is, de nem mer szólni a rostélyszerű fémfogsor miatt, csendben szenved.

Kanye West menőnek és szexinek tartja a fogaira rögzített „fémrostélyt”, felesége, Bianca Censori pedig nem meri megmondani neki, hogy kicsit sem az, sőt! A 29 éves modell szenved férje mellett, legalábbis ezt állítják azok a bennfentesek, akik szerint szegény nő szinte öklendezik, ha férje a közelébe megy.

Kanye West és felesége, Bianca Censori
Kanye West és felesége, Bianca Censori
Forrás: Getty Images

Felesége undorodik Kanye West rémisztő fémfogaitól

Bianca Censori ausztrál modellt ismerősei szerint teljesen kikészíti a páncélszerű fogsor és Kanye West bűzös lehelete.

„Azt mondja neki, amit hallani szeretne, hogy menőnek és szexinek tűnik, és igazán férfiassá teszi, de az igazság az, hogy undorodik a fogai kinézetétől” – árulta el egy forrás, és azt is hozzátette: „Elmondta a barátainak, hogy ha a az ajkát – nemhogy a nyelvét – bárhová a fogai közelébe teszi, öklendezni kezd”.

A rapper soha nem mondta el konkrétan, hogy miért döntött úgy, hogy titán fogsort szeretne viselni, Instagram Story-jában közzétett egy fotót róluk, majd a Jaws néven ismert hírhedt James Bond gazember képét. Jaws, akit Richard Kiel alakított A kém, aki szeretett engem és a Holdrakó című filmben, fémfogai miatt kapta becenevét.

Ye szájának átalakítása sok karbantartást igényel, de egy forrás szerint a sztár nem mindig követi a fogorvosok utasításait.

„Soha nem a kiváló higiéniájáról volt híres, a fémszerkezet tisztításában sem éppen szakértő, így a lehelete gyakran eléggé bűzös.” – magyarázza a bennfentes, aki szerint ez gátat szab a 29 éves feleségével való kapcsolatában. „Biancának vissza kell tartania a lélegzetét, és szenvednie kell, mivel kizárt, hogy valaha is őszinte tudjon lenni férjével szemben, mivel Kanye túlságosan instabil. Eldobná az agyát, ha elmondaná neki, mit gondol valójában” — tette hozzá a forrás.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.