Harry herceg csak egy feltétellel tér vissza Angliába: ha ezt megkapja, teljesíti apja minden kívánságát

The Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service
Getty Images/The Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service - Max Mumby/Indigo
brit királyi család Vilmos herceg Károly király Harry herceg
A sussexi herceg nem tér vissza királyi kötelezettségeihez, hacsak Vilmos herceg nem kér bocsánatot tőle – állítja egy jelentés. Azonban, ha édesapja, Károly király segítséget kérne tőle, akkor Harry herceg hajlandó lenne kisegíteni a családot.

Közeli források szerint Harry herceg elégedett a döntésével, hogy kilépett a királyi család kötelezettségeiből, és jelenlegi életével Kaliforniában. Bár Harry nyitott lenne egy ideiglenes szerep betöltésére a királyi családban, nem keresi a végleges visszatérést. A Mail on Sunday korábban arról számolt be, hogy Harry elfordult hollywoodi PR-tanácsadóitól, és újra kapcsolatba lépett régi bizalmasaival, hogy segítsenek neki kidolgozni egy stratégiát a visszatérésre az Egyesült Királyságba.

Meghan Markle, Harry herceg
Harry herceg egy feltétellel térne vissza Angliába
Forrás: Getty Images

Harry herceg egy feltétellel térne vissza Angliába

A Mirror korábban azt írta, hogy Vilmos herceg szerint "nulla esély" van arra, hogy Harryt visszafogadják, miután kiadta Spare című memoárját, amelyben élesen bírálta a királyi család néhány tagját. A könyvben Harry többek között azt állította, hogy Vilmos megtámadta őt egy Meghan Markle-lel kapcsolatos vita során, valamint azt is felidézte, hogy bátyja és apjuk konfrontálódott vele Fülöp herceg temetése után. Továbbá Harry azt is leírta, hogy Vilmos és Katalin hercegné biztatták őt, hogy viselje a hírhedt náci jelmezt egy jelmezbálon.

Vajon van esély a békülésre?

Harry herceg és Vilmos között hónapok óta nincs kapcsolat, és egyelőre nem is kommunikálnak egymással. Nemrég kiderült, hogy mindketten részt vettek Robert Fellowes temetésén, de tanúk szerint nem beszéltek egymással, és külön ültek a templomban. Harry közeli barátai szerint a herceg szeretné javítani kapcsolatát apjával, különösen annak egészségügyi problémái miatt. Ugyanakkor úgy vélik, Harry továbbra is elvárná bátyja bocsánatkérését, ha valaha is képviselné a családot.

Miközben Harry herceg a 40. születésnapjára készül, források szerint jól érzi magát Kaliforniában. Új baráti körre talált az Egyesült Államokban, és több projekt is kilátásban van számára. Jelenleg New York-i útjára készül, ahol jótékonysági eseményeken vesz részt, többek között a Halo Trust és a Diana-díj keretein belül.

Van visszaút? Károly király nyilvánosan üzent Harry hercegnek

Károly a napokban a a Kelet-Londoni Egyetem Stratford kampuszán tett látogatást, a létesítmény alapításának 125. évfordulóját ünnepelve, ahol többek között egy új kórházat is átadott. Az uralkodó diákokkal, egyéb látogatókkal is beszélgetett, a tömegből pedig valaki egy komoly kérdést szegezett felé.

"Hozza vissza Harry-t, kérem! Vissza tudja hozni, uram?" - kérdezte tőle valaki, majd erre Károly visszakérdezett: "Kicsodát?" - mire a kérdező bátran visszaszólt: "Harry-t, a fiát!"

Erre Károly kissé hezitált, majd szomorúsággal és némi feszélyezettséggel az arcán ennyit felelt:"Az jó lenne." Ezután pedig gyorsan továbblépett.

Úgy tűnik, egyre nagyobb rá az esély, hogy Harry és édesapja szóba álljanak egymással és végre újra rendeződjön a kapcsolatuk.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.