Hugh Jackman félmeztelen fotót posztolt: brutálisan kigyúrta magát a színész

"Deadpool & Wolverine" New York Premiere
Getty Images/"Deadpool & Wolverine" New York Premiere - Dimitrios Kambouris
edzés fotó Hugh Jackman
55 évesen tükörszelfiben mutatta meg elképesztő alakját a színész. Hugh Jackman nem kevés munkát fektetett abba, hogy így nézzen ki, de nagyon úgy tűnik, hogy meglett az eredménye.

Hugh Jackman nem önszorgalomból, hanem legújabb filmje, a Deadpool&Rozsomák miatt járt rendszeresen konditerembe, aminek igen látványos lett az eredménye. A színész közösségi oldalán mutatta meg, hogy a teste mennyit változott a rengeteg edzésnek köszönhetően.

Hugh Jackman
Hugh Jackman brutálisan kigyúrta magát
Forrás: GC Images

Hugh Jackman brutálisan kigyúrta magát

Az 55 éves színész korábban arról beszélt, hogy egy életre végzett Rozsomák karakterével, majd arról lehetett olvasni, hogy nagyon is vágyott rá, hogy újra a Marvel-hős bőrébe bújjon. Ehhez fizikailag is össze kellett szednie magát, rengeteg edzéssel igazi izomkolosszussá gyúrta magát. A rajongók legnagyobb örömére erről egy tükörszelfit is készített, amit az Instagram-oldalán osztott meg. A kép mellé csak ennyit írt: „Hálás vagyok." 

A sok munkának nemcsak a konditeremben lett meg az eredménye: a film elképesztő siker lett. A színész meg is könnyezte a hírt augusztusban, miszerint a Deadpool&Rozsomák jelenleg a legnézettebb mozi a világon.

A Deadpool&Rozsomák már a nyitó hétvégén elképesztő összeget hozott

Hugh Jackman a film sikere, így karrierje jelentős mérföldköve kapcsán érzelmes pillanatot osztott meg rajongóival. A színész nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor felfedezte, hogy legújabb filmje, a Deadpool&Rozsomák világszerte az első helyre helyen áll a nézettségi és bevételi listákon. Jackman az Instagramjára tett fel fotókat, amelyeken az autójában ülve a telefonján olvassa a mozi hatalmas sikerét, és amelytől előbb kuncogott, majd felkiáltott, hogy "úristen!", majd könnyek szöktek a szemébe. "A Deadpool&Rozsomák jelenleg a világ első számú filmje. Köszönöm MINDENKINEK!" - írta a poszthoz. A film minden idők legmagasabb - 668,45 millió ausztrál dolláros - bevételét hozta a nyitó hétvégén, ami messze meghaladja a filmipar várakozásait. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.