Jennifer Aniston még remélte, hogy kibékülhet exével: erre azonban már nincs esély

Jennifer Aniston
Getty Images -
szerelem békülés ex Jennifer Aniston
A színésznő minden reménye elszállt. Jennifer Aniston még bízott abban, hogy kibékülhetnek exével, de mostanra a színész már végleg továbblépett.

Kiderült, hogy Jennifer Aniston eddig nem engedte el a múltat, de már nincs más választása. A színésznő azt remélte, hogy még összejöhet egykori férjével, azonban Justin Theroux színészről nemrég derült ki, hogy eljegyezte jelenlegi párját, vagyis ez a hajó végleg elúszott.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston nem reménykedhet tovább abban, hogy újra összejönnel exével
Forrás: Getty Images

Jennifer Aniston minden reménye elszállt

Jennifer Aniston és Justin Theroux 2007-ben, a Tópusi vihar című film forgatásán találkoztak, habár egyikük sem szerepelt a vígjátékban. Justin írta az akcióvígjáték forgatókönyvét, Jennifer pedig egy nap elment a forgatásra, hogy támogassa barátját, Ben Stillert. Mély barátság alakult ki köztük, randizni azonban csak évekkel később, 2011-ben kezdtek el, majd 2012-ben vásároltak is maguknak egy hatalmas kúriát Bel Airben. A pár 2012 augusztusában, Jennifer 41. születésnapján jegyezte el egymást, majd három évvel később, 2015. augusztus 5-én egy titkos ceremónia keretében kötötték össze az életüket. Sajnos azonban 3 évvel később, 2018 februárjában bejelentették válásukat, azonban 

barátok maradtak, ami reményt adott Jennek, hogy egy nap esetleg kibékülhetnek. Ezért fájdalmas volt számára hallani, hogy Justin egyszer és mindenkorra továbblépett és eljegyezte barátnőjét

 - mondja egy bennfentes.

2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals, jennifer aniston, justin theroux
Jennifer Aniston és Justin Theroux 2017-ben
Forrás: Getty Images

Justin Theroux barátnője, Nicole Brydon Bloom augusztus 28-án árulta el, hogy eljegyezte kedvese. A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, legújabb filmje, a Beetlejuice Beetlejuice premierjén, egy 4 karátos smaragdcsiszolású gyémánttal az ujján jelent meg. Vagyis az 53 éves Justin és a 30 éves Nicole új fejezetet kezdenek, Jennifer Aniston számára pedig minden remény elszállt. „A szíve egy kis része tényleg azt hitte, hogy még van esélye annak, hogy újra összejöjjenek Justinnal." A szakításuk óta is folyamatosan beszélgetnek, SMS-eznek és FaceTime-oznak, Justin pedig 2021-ben azt nyilatkozta, hogy „szeretik egymást" és „szoros a kötelékük". „Amikor ő és Jen összeházasodtak, Jen tényleg azt hitte, hogy ő lesz az " - árulta el a forrás. „Jól illettek egymáshoz, és Jennek nem volt a legkönnyebb elengednie azt, ami egyszer közöttük volt". Valószínűleg ez az oka annak, hogy Jennifer Aniston hivatalosan senkivel nem randizott a válása óta, most azonban kénytelen végleg lemondani arról az ábrándról, hogy egyszer újra összejönnek.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.